Şimdi Ara

NEXT Minix PVR Aygıt okuma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXT MİNİX Uydu alıcım var. ve ben bu alete Samsung 640GB Portable HDD bağlayarak indirdiğim filmleri izliyordum.Ne oldu bilmiyorum ancak bu aralar USB den bağlantıda PVR Başlatma hatası diye bir mesaj çıkıyor.Ancak örneğin 1GB USB flashımı taktığımda bunu okuyor sorunsuz.Acaba problem nerede? SAMSUNG HDD im PC de okuyor.problemi yok. NEXT minix te neden PVR hatası veriyor acaba şuan?

• PVR hatası nedir? Nasıl düzelir?
  • Evet arkadaşlar kendim sordum ve kendim cevaplıorum konuyu.Sorunumun çözümünü buldum ve sizinle paylaşıyorum.Öncelikle hata Harici HDDimin dosya sisteminin NTFS olarak dönüştürmemden kaynaklandığını tespit ettim.Yani NTFS dosya sistemine sahip harici HDDi LCD TV lerin USB portundan bağlayınca PVR aytgıt okuma hatası veriyor.DOsya sistemini FAT32ye dönüştürmek gerek.NTFS den FAT32ye dönüştürmekte ayı bir uzmanlık,ancak ben küçük ve güzel bir program buldum ve bunu çözdüm."Fat32Formatter" isimli programla kolayca dönüştürdüm ve formatladım.Şİmdi FAT32 sistemine sahip Harici HDDime yine indirdiğim filmleri yükleyerek LCD TVimde açıp izleyebiliyorum.Böle bir problem ile karşılaşan arkadaşlara duyrulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.