* İşlemci : 594MHz * CPU Flash Bellek : 8MB * RAM : 512MB DDRII * Dijital Ses Çıkışı : Koaksial SPDIF Çıkış * TV & Radyo Kanal Kapasitesi : 8000 * Yazılım Güncelleme : Usb Aygıt, RS232 Port ve Uydu üzerinden * Uyum : TKGS (Turksat Kanal Güncelleme Sistemi) Uyumlu * Video Çözünürlük Seçenekleri : HDMI Çıkıştan 1920x1080p, 1920x1080i, 1280x720, 720x480 * HDMI ve RCA Bağlantı Kablosu hediyeli * Analog Ses (L&R) / CVBS Video RCA Çıkış * Usb Port : 2 x Usb 2.0 Desteği * Farklı Formattaki Video ve Müzik Dosyalarını Oynatma Resim Slayt Gösterimi * Usb Aygıt Üzerinden TV Kanallarını Kayıt ve TimeShift Fonksiyonları * HD&SD Kanal ve Medya İçerikleri Görüntüleme
Yeni Eklenen Özellikler
* EMU desteği eklendi. * Biss key toplu düzenleme menüsü eklendi. * Hazır uydu listesi güncellendi, frekans listeleri yenilendi. * Next Wireless MT7601 USB Adaptör desteği eklendi. * Ralink MT7601 USB Adaptör chipset desteği eklendi. * USB disk ve USB flash desteği arttırıldı. * CCCam, Newcamd, Mgcamd ve FS eklendi. * Next Free Server desteği eklendi. * Son izlenen listesi eklendi. * Youtube eklendi. * Hava durumu eklendi. * TTNET radyo kanallarında kilitlenme sorunu düzeltildi.
* Yeni yazılımı indirin. * Zip dosyasını açın. * Açılan dosyayı FAT32 formatında formatlanmış bir USB belleğe atın. * Menü > Gereçler > Yazılım Güncelleme menüsüne girin. * USB diski cihaza bağlayın. * Güncelleme Modunu "USB ile Güncelleme" olarak seçin. * Bölüm kısmını sağ sol ok tuşları ile "Tümü" olarak seçin. * Dosya yoluna tıklayın ve USB bellekteki dosyayı seçin. * Başlat bölümüne gelip OK tuşuna basın. * Cihaz güncellemesi tamamlandıktan sonra 120 saniye bekleyin. * 120 saniyenin ardından cihazı fişten çekip 10 saniye sonra tekrar takın.
* Wireless adaptörü Next 29 TL'den satıyor. * Çin sitelerinden (Ebay, Aliexpress v.s.) çok ucuza Ralink MT7601 chipsetli farklı bir adaptör alabilirsiniz. * Next FreeServer sorunsuz çalışıyor. * Next FreeServer kullanımı için Türksat dışındaki uyduların çanakları ve internet bağlantısı gerekiyor. * Next FreeServer, Next tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır ve ebediyen çalışacağı garanti değildir.
Bunun yerine next minix cool hd tercih ettim şu an kargoda.Yanlış mı yaptım acaba?Bu 512 mb ram benim aldığım 128mb mış ama bundan biraz daha pahalı!? Bilgili arkadaşlardan yorum alabilir miyim?