Şimdi Ara

Next Minix (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
47.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mtk8600
    selamlar,
    Next minix plusların uydudan güncellemeli yazılımları çıktı. Yazılımda kanalları ve şifreleri otomatik güncelliyor.Hellesat uydusu auto biss kanalları açılıyor. Avi ve mpeg filim dosyalarını okuyabiliyor. Bilginiz olsun.
    Son güncel yazılımı nextdestek sitesinden yükleyebilirsiniz.
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix2-Plus.html

bu güncelleme sadece plus da mı geçerli düz minixte olmuyo mu?
  • iki gün önce next minix cx aldım.son versiyon olduğunu nasıl anlayabiliriz.
  • bu cihaz var, 320 gb hardsiki takıp record tuşuna basıp kayıt yapıyorum,
    bilgisayarda tüm codecler mevcut olmasına ragmen vlc ile bile oynatıyorum,ses yok görüntü yok,
    hangi ayarlarım yanlış acaba?
  • ben 500gb kullanıyom sorun yok... Sadece pcde mi oynamıyor yani minix oynatıyor mu kayıtları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 3 Eylül 2011; 21:30:04 >
  • evet minix oynatıyor, pc oynatmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin1fb

evet minix oynatıyor, pc oynatmıyor

selam,bendede aynı sorun var nasıl düzeltebiliriz acaba.next minixten usb kayıt ettıgım görüntüyü tv de hem görüntü hem ses olarak alabilmeme rağmen,usb yı bılgısayara taktıgımda kayıtlar sessiz olarak oynuyor.görüntü var ses yok.

.ts olarak kayıt edıyor.
  • Sanıyorum hala bu soruna çözüm bulunamadı. usb ye kaydettiğimiz video yu pc de izleme şansımız olmuyor. codec v.s. yüklememe rağmen bi işe yaramadı. hatta bazen usb kayıt 50 dk falan gittikten sonra görüntülerde takılmalar olmaya başladı bende pek usb den kayıt yapmıyorum. max. 30 veya 40 dk lık kayıtlar düzgün görünüyor.
    Minix 2 Plus Serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

iki gün önce next minix cx aldım.son versiyon olduğunu nasıl anlayabiliriz.

SW yazılım güncelleme kısmından bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nej_ram

selam,bendede aynı sorun var nasıl düzeltebiliriz acaba.next minixten usb kayıt ettıgım görüntüyü tv de hem görüntü hem ses olarak alabilmeme rağmen,usb yı bılgısayara taktıgımda kayıtlar sessiz olarak oynuyor.görüntü var ses yok.

.ts olarak kayıt edıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: clawuz

Sanıyorum hala bu soruna çözüm bulunamadı. usb ye kaydettiğimiz video yu pc de izleme şansımız olmuyor. codec v.s. yüklememe rağmen bi işe yaramadı. hatta bazen usb kayıt 50 dk falan gittikten sonra görüntülerde takılmalar olmaya başladı bende pek usb den kayıt yapmıyorum. max. 30 veya 40 dk lık kayıtlar düzgün görünüyor.
    Minix 2 Plus Serisi.

ts olarak kaydettiğiniz videolar .dvr uzantılı oluyor, DVR Converter 3.0 programını indirin,
    avi,mp4 yada istediğiniz formata kalite kaybı olmadan dönüştürüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.