Şimdi Ara

next gold YE-666 vs inverto black ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • efendim yeni bir lnb alacağım. ama iki model arasında kararsız kaldım.

http://www.uydustore.com/?urun-545-inverto-BLACK-Ultra-Cift-Cikisli--HD-LNB-40mm-0-2-dB.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-gold-hd-ready-cift-cikisli-lnb-ye-666/ProductDetails.aspx?productId=evnextye666&categoryId=157193

bu lnb'lerden invertonun çok iyi olduğunu duydum ama nextin gürültü seviyesi 0.1 db iken invertonun 0.2db... bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum. hangisini almamı tavsiye edersiniz? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulemars -- 15 Şubat 2011; 19:40:23 >

• Size laf anlatmaktan konuları takip edemiyoruz o yüzden otuz saatte bi paylaşım yapıyoruz.

Tavsiye ettiğim model fiyat olarak black serisinden daha ucuzdur ve çarşı esnafından daha uygun fiyata alabilirisin.Bu model 0,3db gürültü seviyesine sahiptir ama buna takılma.Merkezi sistemde kullanmayacağın için ihtiyacını uygun fiyatı ile fazlasıyla karşılar.Ülkemiz coğrafi koşulları uydu sinyal alımı konusunda pek sıkıntı yaşamamaktadır.Yeterki çanak çapınız büyük,odak ayarınız tam ve uydu alıcınız sağlam bir tunere sahip olsun.

Kablo tavsiyesindede bulunayım,klas,reçber.hastel markaları tsek belgelidir ve kaliteli kablolardır.Bu markaların Rg6U6 kodlu ürünlerini ısrarla tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 17 Şubat 2011; 2:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Size laf anlatmaktan konuları takip edemiyoruz o yüzden otuz saatte bi paylaşım yapıyoruz.

Tavsiye ettiğim model fiyat olarak black serisinden daha ucuzdur ve çarşı esnafından daha uygun fiyata alabilirisin.Bu model 0,3db gürültü seviyesine sahiptir ama buna takılma.Merkezi sistemde kullanmayacağın için ihtiyacını uygun fiyatı ile fazlasıyla karşılar.Ülkemiz coğrafi koşulları uydu sinyal alımı konusunda pek sıkıntı yaşamamaktadır.Yeterki çanak çapınız büyük,odak ayarınız tam ve uydu alıcınız sağlam bir tunere sahip olsun.

Kablo tavsiyesindede bulunayım,klas,reçber.hastel markaları tsek belgelidir ve kaliteli kablolardır.Bu markaların Rg6U6 kodlu ürünlerini ısrarla tavsiye ederim.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.