Şimdi Ara

NEXT 708 ve 828 İÇİN HARİTA VE PROGRAM GÜNCELLEMESİ !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihazımın açma kapama düğmesi bir anda çalışmaz oldu Menü tuşu "M" ye basınca tık sesi duyulabiliyor ve algılıyor ancak on/off tuşunda tepki yok. Acaba içerden bir parça mı kırıldı ne yapmam lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

    Cihazımın açma kapama düğmesi bir anda çalışmaz oldu Menü tuşu "M" ye basınca tık sesi duyulabiliyor ve algılıyor ancak on/off tuşunda tepki yok. Acaba içerden bir parça mı kırıldı ne yapmam lazım


    Galiba destek forumund bu sorunuz yanıtlanmış,bu tip şeyleri ya mail ile firmaya yada destek verdikleri sitede yazmanız daha çabuk yanıt almanızı sağlar.
  • Evet ilk önce oraya yazmıştım zaten sağolsun Bülent bey hemen ilgilendi. Kargoyla firmaya yollayacağım cihazı. Tamda yeni rom ve haritayı kurmuştum şansa bak kullanamadan cihaz gitti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilvarch

    çıkıp dışarıda 2 dk lık bir hareket haliden tüm uyduların yerleri tekrar hafıza alınacaktır.Ondan sonrası kolay...


    Bulent bey dediginiz gibi acık alanda dolastim ama yine cuhaz uydu bulmadi. Daha sonra sifirdan Rom update ve Harita updatelerini yaptim. Yinede degisen bir sey olmadi. Yani hala GPS ayarlarinda 1/4800 degerledinde uydu bulmuyor. Bugun kurye ile Perpa'daki yerinize cihazi yolladim. Muhtemelen elinize gecmistir. Bir bakabilirseniz cok sevinirim. iyi calismalar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.