next 19500 superior hd cis cihaz garantisi yeni bitti . Fiyat 250 tl. Linux OS işletim sistemi (1) 1080p Full HD Wi-Fi kablosuz internet erişimi (2) Web tarayıcısı özelliği Tam fonksiyonlu haftalık ve günlük EPG (Elektronik Program Rehberi) 4 adet USB 2.0 girişi MPEG1, MPEG2 mp@ml, H.264, VC1, DV, MPEG4 HD ve SD yayın desteği Playback TS, MKV, AVI, DIVX, XVID, VOB, RMVB, RM, JPEG, MP3 medya desteği Time Shift (Zaman Kaydırma) özelliği VFTP özelliği ile yazılım dosyalarını , kanal bilgilerini, müzik, resim, multimedya dosyalarını, bilgisayarınıza gönderme / alma veya cihaz üzerinden USB belleğe kayıt / oynatma Cihazda kayıtlı kanal ve ayar bilgilerini cihazdan USB belleğe aktarma, yedekleme ve geri alma imkanı Cihaz hafızasında ayarlı kanal ve sistem bilgilerini USB bellek olmadan cihaza kaydetme ve geri alma imkanı Bit torrent sitelerine bağlanarak, harici belleğe dosya aktarımı PIP2 özelliğiyle aynı anda iki SD yayını canlı izleme Youtube videolarına ve internet radyolarına direkt erişim USB klavye ve mouse bağlantı imkanı RJ45 Ethernet girişi Gömülü Conax CAS 7.0 modül CI modül yuvası SPDIF Optik dijital ses çıkışı 10.000 kanal, 100 uydu, 4000 TP kapasitesi NXP8735e (320 Mhz) Mip ana işlemci 128 MB NAND Flash Bellek 256 MB DDR RAM Scart bağlantısı HDMI 1.3A bağlantısı Favori kanal listeleri oluşturma (1) Başka uydu alıcıları için yapılmış image dosyaları kullanılamaz. (2) Sadece tavsiye edilen USB Wi-Fi adaptörleri ile mümkündür. Dark android box + klavyeli airmouse 1 yıl garantisi devam ediyor. air klavyeli mouse ile beraber verilecektir. fiyat 200 tl. Ürün Kodu DK-PC-ANDMINIBOXAIR Android İşletim Sistemi 2.3 (Gingerbread) İşlemci Tipi ARM Cortex A9 Dahili Depolama Kapasitesi 4GB Grafik İşlemci Mali 400 Bellek Miktarı 512MB Bellek Tipi DDR2 Ağ Özellikleri Kablolu Ethernet, Wi-Fi Kumanda 2.4GHz Kablosuz Klavye ve Air Mouse Görüntü Çıkışları HDMI Ses Çıkışları HDMI Kart Okuyucu microSD (32GB'ya kadar) USB Çıkış Sayısı 3 Kart Okuyucu microSD (32GB'ya kadar) Desteklenen Görüntü Modları 1080p, 1080i, 720p, 576p/480p Ek Özellikler Flash Desteği, HTML5 Desteği, OpenGL Desteği Üretici Kodu DK-PC-ANDMINIBOXAIR Dark MiniBOX AIR Android İşletim Sistemli Air Klavye/Fareli Mini PC, WiFi Kablosuz Ağ, 1080p HDMI. Arkadaşlar 2sini birden 400 tlye bırakırım. tek tek satışta kesinlikle pazarlık kabul etmiyorum. birbirimizi yormayalım. artı komisyon olacak şekilde ptt kapıda ödemeli veya gg ve sahibinden aracılığı ile gönderilebilirim.
|