Şimdi Ara

### New Product : Fatal1ty X-Fi Titanium ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ### New Product : Fatal1ty X-Fi Titanium ###

Chosen by professional gamers, the PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series sound card is the most explosively intense sound experience your PC has ever encountered. Get pulled into the game with crackling gunfire and earth-shattering explosions from EAX® 5.0 sound effects. The X-Fi CMSS-3D® gives you complete 3D positional audio that's so accurate you can locate opponents by sound alone. Plus, get unbeatable performance and speed in your games with hardware accelerated audio and 64MB of X-RAM. And for you music lovers, the Xtreme Fidelity audio technology restores the detail and clarity to compressed music files like MP3s. With it being the OFFICIAL SOUND CARD of Championship Gaming Series, this truly is how PC gaming is meant to be heard.

Creative.com is now offering free shipping with pre-orders. But hurry, free shipping only lasts through Monday.

Türkçeye çeviren olursa hoş olur. Sanırım daha hala Türkiye 'de yok ve fiyatı belli değil.

• 64mb of x-ram olayı ilginç

mp3 dosyalrına xtra destek vermesi güzel bişi
  • Ben çok fazla anlamam bu kartlardan

kartın üstünün kapalı olması hoşuma gitti fakat niye giriş çıkışlar hala plastik hiç sevmiyorum o plastik renkleri güzelim altın sarısı dururken
  • bu kart baya oldu çıkalı türkiyede yok olsada eminim tutulmuycaktı yabancı sitelerde plastik çıkışları çok tartıştı ki bende tartışırım şahsen benimde x-fi var music extreme altın kaplama ram olayına gelince oyunlarda ve muzik uygulamalarında cpu ramin üstünden yükü tamamen alıyor ses kartından öte bişey
  • Bende tam böle bişe arıodum bıktım mainboardın ses kartını kullanmaya böle bişe lazımdı.Ayrıca diğer modellerde kartın üzerinde optik çıkış koymamışlardı buna koymaları iyi olmuş sırf o yüzden x-fi almıodum :D
  • X-Ram destek veren oyun sayısı yok denecek kadar az olduğundan ve tutulmadığından ölü doğmuş bir teknoloji deyebiliriz. EAX 5.0 teknolojisi de Vista ile birlikte tarih oldu. CMSS-3D teknolojisi ise çift kanal sesi 5.1 sese dönüştürüyor ve müzik dinlerken oldukça etkili ama stereo sesli bir oyunun kendisinde sağ arkamızdan yaklaşan bir elemanın sesi olmayacağından CMSS-3D'nin de böyle bir ses yaratması mümkün değil, böyle bir şey için oyunun kendisi 5.1 ses desteklemeli ki o zaman CMSS-3D'ye gerek yok zaten. Vista kullanıyorsanız veya ileriye dönük bir ses kartı almayı planlıyorsanız son derece gereksiz bir ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi titanium fatal1ty pro sorun
    16 yıl önce açıldı
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.