Şimdi Ara

New Nintendo 3DS + Gateway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo DS
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce aldığım tertemiz New Nintendo 3DS konsolunu satmaya karar verdim.
    Ürünü Almanya'dan aldım faturası vardır. Ürüne Gateway yükledim ve içinde Pokemon,Zelda gibi bir çok oyun var.
    Cihazın orijinal kutusu kitapçıkları vs. duruyor. Gateway işlemi için gerekli olan cubic ninja oyunu da vardır.
    Daha sonra tekrar işinize yarayabilir.
    3DS oyunları için kırmızı gateway kartı, DS oyunları için mavi gateway kartı bulunuyor.
    Kutu içerisinde şarj aleti normalde yoktur ama ben ayrı olarak yan sanayi ürün aldım oda gönderilecektir.
    Ayrıca Gateway için aldığım 16 GB Class 10 Sandisk hafıza kartıda gönderilecektir.

Fiyat: 800 TL

Sahibinden:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-new-nintendo-3ds-plus-gateway-214211744/detay/
     New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway New Nintendo 3DS + Gateway
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappo55 -- 11 Haziran 2015; 17:25:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Nintendo New 3DS XL alınır
    3 hafta önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.