Şimdi Ara

New İpad 16 GB 4G Fiyatı hakkında acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar , new ipade bakıyordum şu sıralarda 16gb 4g 1290 tl gösteriliyor.http://www.mormani.com/urun/013afe632936a1067fc459e7b67aa8d7/APPLE-APPLE-ipad-16-GB-Wi-Fi-4G-Siyah-(MD366ZP-A-Paralel-Ithalat) .... Acaba indirim mi var yoksa siteye güvenebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

merhabalar , new ipade bakıyordum şu sıralarda 16gb 4g 1290 tl gösteriliyor.http://www.mormani.com/urun/013afe632936a1067fc459e7b67aa8d7/APPLE-APPLE-ipad-16-GB-Wi-Fi-4G-Siyah-(MD366ZP-A-Paralel-Ithalat) .... Acaba indirim mi var yoksa siteye güvenebilirmiyim ?

hocam sitede bi sıkıntı yok gibi. fiyatta gerçekten güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

quote:

merhabalar , new ipade bakıyordum şu sıralarda 16gb 4g 1290 tl gösteriliyor.http://www.mormani.com/urun/013afe632936a1067fc459e7b67aa8d7/APPLE-APPLE-ipad-16-GB-Wi-Fi-4G-Siyah-(MD366ZP-A-Paralel-Ithalat) .... Acaba indirim mi var yoksa siteye güvenebilirmiyim ?

valla dün verdim siparişi yarım saat önce elimde cihazda sıkıntı yok , 1290 tl ye 4g li 16 gb ipad süper garanti 9+3 taksit ile ayda 107 tl .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

quote:

valla dün verdim siparişi yarım saat önce elimde cihazda sıkıntı yok , 1290 tl ye 4g li 16 gb ipad süper garanti 9+3 taksit ile ayda 107 tl .

hayırlı olsun hocam gerçekten piyasada ki en iyi fiyat gördüğüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 4G mantığı çok saçma 2008 yıllarında 4g nin 2020 de geleceği belirtilmişti 8 Yıl önce getirmke mümkünmü?
    3g ile farkı yok ben her gittiğim Avm de inceledim. 4G ile 3G'nin hiçbir farkı yok...
    Gps 4G bazlı tabletlerde daha çok bulunsada 3G li tabletlerdede olması gerekir bu firmaların hatasıdır.

Sonra 16 Gb bir New Ipad'ın bence 1290 Tl olması çok değişik Tahminimce sana en fala 14 Gb depolama alanı kalıyor bu belki 8 de olabilir

Sizce New Ipad'in Ipad 2 den daha ucuz olması ilginç değili neden?
    Gps Ipad de hala kullanılıyor yani bu 3G, 4G den kötü demek olmuyor.
    Yine Ipadde telefon özelliği olmadıkça senin neyine 4G li Ipad
    Ayrıca Ios sürümü yeni ve yüksek olsada her uygulama aynı deneyenler görmüştür sadece daha ince ve az daha büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androids

Bence 4G mantığı çok saçma 2008 yıllarında 4g nin 2020 de geleceği belirtilmişti 8 Yıl önce getirmke mümkünmü?
    3g ile farkı yok ben her gittiğim Avm de inceledim. 4G ile 3G'nin hiçbir farkı yok...
    Gps 4G bazlı tabletlerde daha çok bulunsada 3G li tabletlerdede olması gerekir bu firmaların hatasıdır.

Sonra 16 Gb bir New Ipad'ın bence 1290 Tl olması çok değişik Tahminimce sana en fala 14 Gb depolama alanı kalıyor bu belki 8 de olabilir

Sizce New Ipad'in Ipad 2 den daha ucuz olması ilginç değili neden?
    Gps Ipad de hala kullanılıyor yani bu 3G, 4G den kötü demek olmuyor.
    Yine Ipadde telefon özelliği olmadıkça senin neyine 4G li Ipad
    Ayrıca Ios sürümü yeni ve yüksek olsada her uygulama aynı deneyenler görmüştür sadece daha ince ve az daha büyük

Yorumun için teşekkürler gerçekten güzel analiz yapmışsın , ancak elime geçeli 1buçuk saat oldu henüz ne teknik nede depolama olarak bir problem görmedim inş problem çıkmaz.

• Abi siteye baktım site çok iyi ama bazı ürünler piyasa değerinin çok daha fazlası bazları da çok daha azı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.