Şimdi Ara

New Bloom Festival 2015 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilmiyordum bunu teşekkür ederim açıklama için
  • Oyunlar normalden daha çok teamfight üzerine kurulu. Beastler çıktı mı herkes midde 5 vs 5 girişiyor tfyi kazandıracak herolar ve itemler şart. 2 oyundur bristle alıyorum hood crimson biraz armor ve radi çıkıyorum tf kaybetmiyorsunuz zaten. Armor olarak normalde bristlea shiva çıkarım ama bu maçlarda ac çıkmak daha iyi oluyor. Aoe damageli tf kazandıracak herolar bu işi kazanmanın yolu 1 vs 1 hero seçmek gereksiz. Undying de mesela ortaya açacagı bir tombstone ile fightta çok iyi iş yapıyor. Aynı şekilde warlock da ultisiyle tf kazandırıyor.

Bu arada aghanimli sven ulti ve troll ulti kombosu ile çok iyi split push yapılabilir diye düşünüyorum. Biriniz dener mi lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Oyunlar normalden daha çok teamfight üzerine kurulu. Beastler çıktı mı herkes midde 5 vs 5 girişiyor tfyi kazandıracak herolar ve itemler şart. 2 oyundur bristle alıyorum hood crimson biraz armor ve radi çıkıyorum tf kaybetmiyorsunuz zaten. Armor olarak normalde bristlea shiva çıkarım ama bu maçlarda ac çıkmak daha iyi oluyor. Aoe damageli tf kazandıracak herolar bu işi kazanmanın yolu 1 vs 1 hero seçmek gereksiz. Undying de mesela ortaya açacagı bir tombstone ile fightta çok iyi iş yapıyor. Aynı şekilde warlock da ultisiyle tf kazandırıyor.

Bu arada aghanimli sven ulti ve troll ulti kombosu ile çok iyi split push yapılabilir diye düşünüyorum. Biriniz dener mi lütfen.

Sen svene o itemi kasana kadar maç bitiyor zaten.

İstediğin itemi çık, istediğin heroyu al bu mode'da rakip zeus undy axe warlock diye heroları seçtimi istediğiniz kadroyu sürün o maç biter. Bu 5-6 hero arasında dönüyor oyun stili şaşmadı şu anakadar.

• dün bi maça girdim bildiğin feedledim yani istemedende olsa wisp almıstım bir işede yaramıyor kesinlikle almayın. ama takımda 27-1 zeus 26-x sniper vardı onlar sağolsun kurtardık :D
  • Az önce bir oyuna girdim adamlar saniyesinde Omni-Axe-Undying-Warlock çat diye picklediler arada bizim adamlardan biri zeusu aldı anında necro çektiler.Ben anlamıyorum nasıl bir oyun modudur bu.
  • Daha oyun kazanamadım bu modda nasıl bir şansım varsa karşımdakilerin 3-4 tanesi arkadaşları ile oynayanlar oluyor
  • Dün oyun kazandım item düşmedi bu gün geldi item silencer set.

• ogre almıştım şimdiki oyun. kaybediyorduk kesin kaybederiz diyordum. bir tf de 3 yada 4 defa 4x geldi kazandık :D
  • snip-omni-axe-undy-zeus veya razor-omni-undy-zeus ve troll deneyebilirsiniz oldukça iyi hatta troll tek başına beast kesiyo ve tp atıp kaçıracakken bash ile engelleyebiliyor

oyunda genel olarak level kasmanız çok önemli sürekli team fight peşinde koşmayın carry'e alan açabilirsiniz axe ve omni birlikte dolanıp onun dışında fightlara gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

snip-omni-axe-undy-zeus veya razor-omni-undy-zeus ve troll deneyebilirsiniz oldukça iyi hatta troll tek başına beast kesiyo ve tp atıp kaçıracakken bash ile engelleyebiliyor

oyunda genel olarak level kasmanız çok önemli sürekli team fight peşinde koşmayın carry'e alan açabilirsiniz axe ve omni birlikte dolanıp onun dışında fightlara gerek yok

terrorblade denemeyi düşünüyorum nasıl gider sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

snip-omni-axe-undy-zeus veya razor-omni-undy-zeus ve troll deneyebilirsiniz oldukça iyi hatta troll tek başına beast kesiyo ve tp atıp kaçıracakken bash ile engelleyebiliyor

Snowball early fight ve pushlarda etkisiz oyunu tutamaz hp düşük beast yakalasa keser.. Yada 2 zeus ultisinde erir yada ölür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Snowball early fight ve pushlarda etkisiz oyunu tutamaz hp düşük beast yakalasa keser.. Yada 2 zeus ultisinde erir yada ölür

güzel kasabilirse %10 hp ile beastin hp yi düşürebilir gibime geliyor

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    Sunder atılmıyor denendi onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Sunder atılmıyor denendi onaylandı.

tahmin etmiştim. bu arada rosh u çok güzel kesiyor beast 5. dk da rosh yapabilirsiniz
  • Chaos Knight - Arms of Burning Turmoil Set 1.50 falan :D İsteyen olursa hani takas falan :D
  • PA'nın dragonterror seti düştü (bana da hep pa düşüyor :S) bende olmayan bi setle takas edebilirim.
    edit:takas gerçekleşti teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 27 Şubat 2015; 14:20:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.