Bildirim
New balance 574 259 tl (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Benim şu an dolapta duran 7 çift newbalance 574 tabanlıkları öyle kolay çıkmıyor yapışık biraz zorlayarak çıkartabiliyorsun.
Kimseye yalan borcumda yok,olanı söylüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Söyleyiş olarak sinirlenmişsin belli ama ben sana karşı değilim dostum bence doğru şeyi de yapıyorsun ben sadece elimdeki orjinal new balance ayaklarımızın durumunu belirtim senden bunun için yorum beklerim
Dediklerime yalan diyorsun diyorsun bi nevi sonra sana karşı değilim diyorsun sinirlenme diyorsun bak tahrik ediyorsun.
Dostum benim yazma stilimden bunu mu anladın sen bak ne dedim orijinaldir değildir bilmiyorum sadece tabanı çıkıyor dedin şeyin tam doğruyu göstermediğini belirttim bir arkadaşta paylaşmış oda mağazadan almış onunda çıkıyor içi . Şu konuda hemfikiriz Türkiye’de herşey olabilir hb sahte satabılır Trendyol a hiç güvenmiyorum zaten .. mesela burda şuna bakmalıyız ayaklanırdı gelen arkadaşlar nerden sorgulayabilirler orjinalliğini .. bunu bulmalıyız
Neyse uzatmamın manası yok.
Türkiyede bütün e-ticaret siteleri satıcı kendi nile olsa çakma veya kullanılmış ürün satar bunun örnekleri çok (amazon hariç)
Söz konusu newbalance şu an çakma olup olmadığını sorgulamak zor çünkü kendi mağazaları iflas nedeniyle kapattı,belki istanbulda lüks bi avmde falan bi kaç mağazası açıktır.
Siyah ayakkabının son görsellerini paylaşan arkadaşın orijinal olmadığı çok belli
Ben de az evvel tekrar stok görününce sipariş vermiştim. Paylaşılan fotoğrafları ve yorumları görünce içime sinmedi iptal ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipsibjk -- 25 Mayıs 2020; 14:6:5 >
İsteyen alır kullanır siz bu konuda neden bu kadar rahatsız olup sürekli birseyler söylemek istiyorsunuz anlamış değilim isteyen alır kullanır sizde aldıysanız hayırlı olsun almadiysaniz fırsat zaten bitti polemiğe gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: radko
Neyse uzatmamın manası yok.
Türkiyede bütün e-ticaret siteleri satıcı kendi nile olsa çakma veya kullanılmış ürün satar bunun örnekleri çok (amazon hariç)
Söz konusu newbalance şu an çakma olup olmadığını sorgulamak zor çünkü kendi mağazaları iflas nedeniyle kapattı,belki istanbulda lüks bi avmde falan bi kaç mağazası açıktır.
Siyah ayakkabının son görsellerini paylaşan arkadaşın orijinal olmadığı çok belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsana iyilikte yaramıyor ya şuraya bak,iyi alın siz çirkin,çakma,her yerine yapışkan fışkırmış ayakkabıyı.
Aklı başında olanlar hemen iade etmiş zaten
Bir siyah bir de beyaz almıştım arkadaşlar ayakkabılar bugün ulaştı. Denedim, hafiflik ve taban açısından gayet rahat hoşuma da gitti ancak biraz sıktı ve önceden bildiğim bir model değildi bu arada.
Ancak siyah ve beyaz ayakkabının işçiliği arasında bariz fark var. Birinin kumaş detayı yapıştığı yere sıfır gelirken birininkinin yapıştığı yerle arasına kalem girer bunun gibi detay da olsa farklar mevcut. Ayrıca ayakkabı dillerinin yan taraflarındaki kat yerleri kapatılmamış, bildiğin açıkta duruyor. Orijinalliği hakkında bir bilgim yok ancak kalite olarak içime sinmediği ve biraz sıktığı için iade talebi oluşturdum. -
Arkadaşım ben de siyah aldım ve iade etmedim.
1. Ayakkabım da yapıştırıcı taşması yok
2. Mağazasından aldığım ayakkabıyla aynı üretim yeri ve iç taban ikisinde de yapışık değil.
İki renk için leş diyorsun, çakma diyorsun ispatlamadan, aklı başında olan iade etti diyorsun, beğenilcek tarafı yok gibi cümleler kuruyorsun. Nasıl bir kişilik bozukluğun veya sorunların var bilemiyorum ama tahmin ediyorum. Çok mesaj değil az ve özenli yazmanı tavsiye ederim, saygılar.
-
Arkadaşlar benim ml574snr modelindeki n logosu beyaz acaba ürün sahtemi? Normalde üründeki n logosu siyah oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foto paylaşsana siyah olmalıydı
-
Oha hiç newbalance kendi sitesinde bile bu renkte görmedim.
Ama orjinalinden daha şık durmuş orası da ayrı😄
Birde bana kızıyorlar neden yazıyon kişilik bozukluğun mu vat,sanane sana noluyor diye sanırsın bu şahıslar çakma ayakkabıyı hepsiburada sitesinden satanlar.
Forumun amacıda insanları uyarmak yaşadığı deneyimleri paylaşmak ama bazılarında ciddi hazımsızlık yarattı.
Ne kadar haklı olduğum olduğum ortaya çıkıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X