Şimdi Ara

New 3ds XL Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sudden_44

3 güne elime ulaşacak powersaves3ds aksesuarını söyledim. Yanında da steel diver uygundu fiyatı onuda söyledim. Bir şekilde yapacak artık :) Yaparsam anlatırım buradan

dostum yaptıklarını anlatacaktın ? :)

banlanma riskini ortadan nasıl kaldırdın ?

sky3ds kartı ile online oyunlarda banlanma riski devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

quote:

Orijinalden alıntı: sudden_44

3 güne elime ulaşacak powersaves3ds aksesuarını söyledim. Yanında da steel diver uygundu fiyatı onuda söyledim. Bir şekilde yapacak artık :) Yaparsam anlatırım buradan

dostum yaptıklarını anlatacaktın ? :)

banlanma riskini ortadan nasıl kaldırdın ?

sky3ds kartı ile online oyunlarda banlanma riski devam ediyor mu ?

Böyle bir şey yazdığımı unutmuşumhttps://www.youtube.com/watch?v=ubGX5SBHzEo şu videoya bakarak yaptım bir sıkıntı yaşamadım gerçi çok da oyun oynamadım online olarak mario kart, pokemon oyunlarını oynadım bir sıkıntı olmadı. Yine bir girip denerim bugün ban vs söz konusu mu diye monster hunter'ı denemeyi düşünüyorum bu sıralar oyun hakkında pek bir fikrim olmadığı için çekiniyorum biraz. Pahalı geldiyse Powersave almayabilirsiniz forumdan bir arkadaş yazmıştı geçenlerde bana para gönderdi ben oyunu alıp private header kodunu göndermiştim kendisine. Yine bu şekilde yapabilirim isteyenler olursa pm atabilir.(gerçi bayramda tatile gideceğim uygun olmam o sıralar) Bu arada bu işlemde takıldığınız yer olursa PM atabilirsiniz yardımcı olurum elimden geldiğince. Birde son olarak Luigi Mansion 2 oyununu çok beğendim bu tarz oyun önerisi olan var mı?

Not:Dün gece internet üzerinden mario kart oynadım bir saat kadar bir sıkıntı yok ban vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukos -- 29 Haziran 2016; 16:53:43 >

• Ben de new 3ds xl almayı dusunuyorum ama hangi version alacağıma karar veremedim.Sizce pal mı yoksa diğeri mi? Nintendo hiç kullanmadım bir el atın dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Ben de new 3ds xl almayı dusunuyorum ama hangi version alacağıma karar veremedim.Sizce pal mı yoksa diğeri mi? Nintendo hiç kullanmadım bir el atın dostlar

Cfw li yada sky3ds li mi kullanacaksın ?

Orjin kullanacaksan us al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Orj alacagim oyunlari.Peki bana link verebilir misin yanlis bir cihaz getirtmek istemiyorum o kadar para verecegiz malum

• quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Orj alacagim oyunlari.Peki bana link verebilir misin yanlis bir cihaz getirtmek istemiyorum o kadar para verecegiz malum

https://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_1_5?k=new+3ds+xl&sprefix=new+3
    200 dolar monster hunter paketi al

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam çok teşekkürler. Adaptör+ 1 adet oyunu ayrı alacagım yoksa gümrük vergisi fena biniyor. Mesela bu üründe free shipping diyor kargo parası alırlar mı?
  • Vergiyle beraber kargo parası ekleniyor hocam kapıda ekstra ücret vermiyorsunuz.

• yukos kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam peki amerikadan aldigimiz cihazlarin adaptor sorunu oluyor mu? forumun baska bir yerinde daha sordum ama oraya pek bakan yok gibi.Bu adaptor sorunu evdeki elektronik cihazlara zarar verme durumu gibi seyler yaratabilir mi?Biliyorum cok soru sordum ancak bu sorulari internette arastirdim ve tatminkar cevaplar alamadigim icin sizlere soruyorum.Tesekkurler usenmeyip yardim ettiginiz icin

• Adaptör sıkıntısı olur amerikadan alırsanız. Adaptörü Turkiyeden bulun yada amazon.es den alın. ben alirken ekran filmini amerikadan almıştım(Konsolu amazon.es'den aldım) konsolla aynı gün gelmişti. Donusturucuyle kullanmanız mümkün diye biliyorum ama bence orjinal haliyle kullanmakta fayda var hem dönüştürücüye ayrı para vermenize gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukos

Adaptör sıkıntısı olur amerikadan alırsanız. Adaptörü Turkiyeden bulun yada amazon.es den alın. ben alirken ekran filmini amerikadan almıştım(Konsolu amazon.es'den aldım) konsolla aynı gün gelmişti. Donusturucuyle kullanmanız mümkün diye biliyorum ama bence orjinal haliyle kullanmakta fayda var hem dönüştürücüye ayrı para vermenize gerek kalmaz.

Merhabalar ben forumda yeniyim ve sizin gibi amazondan Nintendo 3DS Xl almak istiyorum sizce Pal mı NTSC versiyonumu daha iyi ayrıca ürünü aldığınız linki bana ya burdan yada mesaj olarak atabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  • Ben amazondan aldım. Forumda ki amazon konusunu incelemek daha faydalı olacaktır. Ürünü ntcs almak eshopdan oyun alırken avantajlı olacaktır fakat Pal'de 2.el oyun satışları Türkiye de Pal ağırlıklı olduğundan daha avantajlı olacaktır yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar orjinal oyun kullanmıyorum sadece ntcs cihaz alırsanız şarj cihazını amazon.es veya Türkiyeden alın ki donusturucuyle uğraşmak zorunda kalmayın.(Tabi bu xl modeli için gecerli diğer modellerden şarj cihazı çıkıyor zaten)

• Arkadaşlar amazon com dan alınan ürünler NSTC mi, oluyor ? MH edition buldum 279 dolar fakat bilemedim NTSC m, değil mi? Siz nerden aldınız bi link neyim verseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

Arkadaşlar amazon com dan alınan ürünler NSTC mi, oluyor ? MH edition buldum 279 dolar fakat bilemedim NTSC m, değil mi? Siz nerden aldınız bi link neyim verseniz?

amazon dan alırsan ntsc olur pal olsun istiyosan amazon uk veya germany den almalısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.