Şimdi Ara

Nevşehir'de ne yapılır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, görevim gereği 1 yıl boyunca nevşehirde kalmak zorundayım, yalnız bu şehire çok yabancı olduğum için yapıcak bişey bulamıyorum, nerde ne yenir nereye gidilir hangi barlar hangi restaurantlar iyidir vsvs. Burda yaşayanlar ya da bilgi birikimi olanlar bana biraz yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

• koskoca dh forumunda nevşehir hakkında azıcık bilgisi olan biri olmadığına inandıramazsınız beni
  • nevşehirde yapılacak pek birşey yok. peribacalarını, yeraltı şehrini gezersin. geri kalan 358gün 6 saati de evde geçirirsin. bir daha da nevşehirde kalmaya tövbe edersin
  • Yol üzerinde forum alışverişini görmüştüm.Birde ürgüp var ama 10 dakikalık işi var.Geçenlerde ürgüp'e gittik alışveriş yapıp birazda dolaşalım dedik 10 dk da bitti ürgüpün içi.Onun dışında peri bacaları v.s var.Birde balon turu yapabilirsiniz.

Aslında pek birşey yok.
  • :((
  • çok mistik bi şehir.orda yaşamak keyiflidir bence,her küçük şehirin sıkıntısı o şehirdede vardır mutlaka.tv den gördügüm kadarıyla hd bi şehir.tadını çıkar bence ...
  • ben nevsehirliyim her yaz giderim memlekete evet cok fazla bi sey yok ama iyi bi rehberle turla gezersen cok zevkli olur yuruyusler kamplar felan oluyor peribacalari felan var iste herkes biliyordur onlari kesin gor daha baska olarak da bir suru yer var uchisar kalesine felan cikablirsin

yiyecek olarak tahinli var tadi cok guzeldir mutlaka dene nevsehir simidini buyuk ihtimal sevmezsin ben de sevmem garip bi kokusu var

ama hepsinden ote bir anadolu sehri kisin tek sobali odada akrabalarla oturmak cok zevkli olurdu gerci cogu yere de dogalgaz geldi neyse iste boyle. soracaginiz bir sey olursa pm atabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOKAT NASIL BİR ŞEHİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.