Şimdi Ara

Nevruz kutlamasında Türk bayrağını yakmak istediler!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Benim damarlarımda kürt kanı akıyor"

Sizce bu açıklama bir kesime cesaret vermez mi?Madem ulusların kardeşliği biz buna zaten inanmıştık

Ama kürtler bu yaklaşımımıza Pkk ile cevap verdi.Heleki bugünlerde Kerkük kürttür bilmem ne
    Tarzı açıklamalarla hiç bir yere varılamaz.Adamların bir sohbetine tanık oldum aynen şöyle;

"Kürt devleti kurulacak, başkenti Diyarbakır olacak adamlar Ankara Gölbaşına kadar gelecez"Bunu söyleyen Ankara'da bir yurtta kalan Kürt öğrenciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CV_Aguney -- 21 Mart 2005, 15:29:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalciruh

Hocalar ben de bu şerefsizlerin yaptığını doğru bilmiyor ve kınıyorum
    Ama sizin söylediğiniz şeyler oldu mu şimdi?
    Ne demek öldürmek, ne demek füzeyle işini bitirmek
    Tabii ki şerefsizleri var ama sanki biz çok eğitimli, vatanına bağlı, satmayan insanlarız
    Benim o kadar çok Kürt arkadaşım var ki ve bunların sizin bahsettiğiniz şerefsiz davranışlarla alakası yok.Şimdi sizin yaptığınızı kınıyorum, düşüncede olsa bile faşistlik oluyor bu
    Ben herzaman orada yoksulluk, işsizlik ve en önemlisi eğitimsizlik batağı olduğunu düşündüm
    Siz orada bu bataklığı kurutmadığınız müddetçe bunlar devam edecek

bataklıkla alakası yok adamların kanları bozuk hepsi aynı ulkemiz 1 savasa girse onlarda doguda barzani talabani ile birlik olurlar bizi arkamızdan vururlar

kendi askerine kendi polisine silah ceken insanlardan ne beklenir topu aynı hic biri digerinden farkı yok hepsini kurşuna dizecen dunyaya ibret olmaları icin nufusuna bakacan doguluysa vercen mermiyi azına

• Bu forumda başka bi topic vardı "Hamamböceklerinden Kurtulmak İçin Ne Yapmalı?" gibi bişey. Bu bayrak yakan hainlerin durumuna cuk oturmuş...
  • Siyaset ve de daha kötüsü ırkçılığa döndüğü için topiği kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.