Şimdi Ara

nevizade'deki formalı yasağı kalktı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu G.Saray'ın mekanı değilmiydi bildiğin kovmuşlar
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Öyle şey mi olur Allah aşkına. Resmen temel haklara tecavüz bu. Adamın belki bütün elbiseleri yıkamada.Bir tek forması kaldı.

Hocam sular kesildi ders çalışamadım gibi bir şey oldu bu.

Valla İzmir de çok zevkli oluyor maç izlemek aynı mekanda beşiktaşlılar da oluyor bizde oluyoruz aynı stat gibi marşlar falan söyleniyor hatta devre arası mekan kendi açıyor sırayla takım marşlarını falan herkes de formayla.

Mesela yani.

İzmit'teyim ben ayda 1 futbol 2 basketbol maçına gidiyorum. Benim için değişen bir şey yok yasak olsa da olmasa da .Ama oraya kendi evinden daha çok uğrayan insanlar var. Adamların tek eğlencesi olmuş yani. Orada birasını içip maçını izlemek.Eee oradakilerin %99 unun Galatasaraylı olduğunu düşünürsek adamın giydiği bir forma ve taktığı 1 atkıyı çok görmemek lazım.

• Bu hafta değil de önümüzde ki hafta bu konuyu test edeceğim. Yıllarca bizim sayemizde mekanları dolanlar şimdi yiyorsa beni o mekanlara almasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.