Şimdi Ara

Neverwinter r9 270x kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd fx 6300-asus r9 270x sistem var ama bırakın max ayarları , mediuma getirdiğimde bile zindanlarda partilerde fps 20 lere kadar düşüyor sizce bu normal mi,

• güncel arkadaşlar default ayarlarda bile kasıyor
  • başka oyun yada uygulamalardaki performansı aynı mı?, anakartınızda onboard gpu varsa, oyunu hangi kartla açıldığına dikkat edin
  • asusmasus kullanıcısına yanıt
    yok hocam diğer oyunlarda performans gayet güzel alien ısolation falan full ayarlarda 60 fps sabit oynuyorum aynı şekilde metro last light reduz gibi oyunlarda fps nadiren 40 ın altına düşüyor oyunun ayarlarında ekran kartı adı altında 3 tane seçenek var ama 3ününde yanında hemen r9 200 series yazıyor bu 3 ayar Direct3d 11 - direct3d 9ex ve direct3d 9 , bunlarla bir ilgisi var mı, yani oyunun istenen sistem gereksinimlerinin çok çok üstünde bir sisteme sahibim ama aynı eski gt 4300 ve 2 çekirdekli işlemcili sistemimdeki fps'leri alıyorum sayılır
  • güncelll arkadaşlar
  • O oyunda da öylemidir kesin olarak bilmiyorum ama mmorpg oyunlarda amd işlemcilerin performansı iyi olmuyor çünkü oyunlar genelde 2 çekirdek kullanıyorlar.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    doğru olabilir hocam solo bir şekilde oynarken hiç sıkıntı yok ama zindanlarda aşırı kasıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indireyim dedim 24 gb boş alan gerekli diyor. oldu mu bu oyun o kadar ya? ilk zamanlar 5 gb falandı
  • I5 2500k islemci ve amd 6950 ekran karti ile sharandarda sikinti var. Diger yerler iyi. Ama kalabalik arttikca dusus var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    24 gb şuan az , en az 50 gb olacağından emin olabilirsin, oyun daha çok gelişecek bir dahaki modül şuana kadar gelmiş en büyük modül olacak, lonca kaleleri falan, ilk halinden çok daha gelişmiş bir oyun olacak, ah bide şu optimizasyon sorunları olmasa
  • eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    akk laneti var malum. bi aralar oynamıştım çok sarmamıştı. kesin oynayacak olsam indiririmde riske edemem şuan.
  • oyun 60 dan sonra başlıyor aslında. 60 olmak zatn zor değil.

ama aşırı farma itiyor. farmsız bir 60 level karakter sümük gibi birşey oluyor yani. bunun haricinde ticaret içinde kumar oynamak içinde gayet yeterli bir oyun. pvp lerde denge sorunu var. 10 k gs li partinin karşısına 20k gs li parti gelebiliyor haliyle tek yiyorlar. ayrıca gwf ler bana fazla güçlü geliyor diğer karakterlere göre. çekişme sorunu oluyor biraz pvp lerde. çok çabuk öldürüp çok çok çabuk ölünmesi pek sarmıyor beni. ama zindanları v.b güzel oyun.

tiamatta arada kasıyor bendede onun haricinde kasma olmadı.
  • MoneyTalks kullanıcısına yanıt
    sisteminiz nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman61

sisteminiz nedir hocam

i7 4700mq gt 770m li bir notebook.
    hocam tiamatta arada kasıyor derken ben bütün ayarları en düşüğe alsam bile fps 20 lere iniyor işlemci amd acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi
  • quote:

hocam tiamatta arada kasıyor derken ben bütün ayarları en düşüğe alsam bile fps 20 lere iniyor işlemci amd acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi

ayarları default edip tekrar deneyin isterseniz. sürücülerinizin güncelliğinide kontrol edin. İşlemci amd olduğu için oyunun bu şekiled yapması bana mantıklı gelmiyor.

Oyunun görüntü ayarlarında yükü cpu gpu arası dagıtma gibi şeylerde görmüştüm onlarıda bir kurcalayın isterseniz belki fayda görürsünüz.
    hertürlü ayarı denedim hiçbir faydasını görmedim deli gibi kasıyor yani ayarları en düşüğe alsam atari seviyesine gelse bile fps 20 lerde , tabi bu her zaman dğeil oyuncuların bol olduğu zindan gibi yerlerde, ayarları defaulta aldığım zaman en son ayarlara götürüyor hiçbirşey anlamadım bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman61 -- 7 Şubat 2015; 16:01:21 >
  • quote:

hertürlü ayarı denedim hiçbir faydasını görmedim deli gibi kasıyor yani ayarları en düşüğe alsam atari seviyesine gelse bile fps 20 lerde , tabi bu her zaman dğeil oyuncuların bol olduğu zindan gibi yerlerde, ayarları defaulta aldığım zaman en son ayarlara götürüyor hiçbirşey anlamadım bu işten

hocam açıkcası 20 30 kişinin birden atack yaptığı yerlerde bendede bir donma oluyor.
  • eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    Amd fx 8320 @ 4.7 ghz ve gtx 970 var 1455 mhz de aynı sorun bende de var kardeşim. Şehirde gezerken abuk subuk fps dropları oluyor 30 lara düşüyor. Hani wow falanda oynadım ogrimmarın o kalabalığında fps düşüşleri olmuyordu ama bu oyunda bir özürlülük var doğrusu. Herhangi bir çözüm bulursan bana da yardımcı olursan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.