Nasil olme yok yaw. Ben neden ikide bir oluyorum ? Zaten kafadan sacmalik orda. Kafaniza bir sey olursa bi ekran cikiyor dugmeye zamaninda basamazsaniz RESTAR i yiyorsunuz gozunuze. Ayrica arkadaslar oyun idare eder ancak cok fazla bug ve sacma sapan gorevler var haberiniz olsun . (kavayi yuvarlaya yuvarlaya platform oyunu gibi ordan buraya dakikalarca sektirmek gibi, asiri kalabalik bir savas ortasinda bir turlu birlesememek gibi )
Oyun çıkmadıki
Oyun çıktı benim elimdede var ama an itibariyle bakışıyoruz. Oynayamadım.
5 şubatta çıkacak diye biliyorum?
PS3 için kesinlikle almayı düşünmeyin arkadaşlar, paranıza yazık olur. Yani vasat bile diyemeyeceğim oyun için, aslında ilk bakışta güzel gibi görünsede oynadıkça defoları ortaya çıkmaya başlıyor. Hele o top gibi seke seke kafa ile ilerlediğimiz anlar yok mu, üstüne bir de lüzumsuz buglar eklenince çekilmez bir çileye dönüşüyor oyun! Elemanın kafası aralara derelere sıkışıyor, bazen çıkmıyor falan tam bayıyor. Yenilikçi bir düşünceleri varmış ama olmamış ne yazık ki. Ayrıca karakterin salla parti hareketlerine, bir de berbat kamera geçişlerini de eklediğimizde, oyun hiç bir yönü ile çekilmiyor.
Oyun 3 gundur elimde. Oyuna ac ben sadece 2 bolum gecebildim. Simdi dusunun. 6 parcaya ayrilan bir karakteriniz, korumak zorunda oldugunuz bir kiz partneriniz ve -BURASI ONEMLI- her odaya giriste yaratiklari agzindan cikaran cicekimsi bir duzine yaratiginiz var. Bu her oda degisiminde degismiyor. Odaya giriyorsunuz yaratiklar gelmeye basliyor akin akin sizde nerden geliyor nerden doguyor , o dogmalarina sebep olan yaratigi bulmaya calisiyorsunuz ancak buldugunuzda zaten zor olen bu SEY oldukten sonra ozellikle odanin icinde olustulmus gizli bolmelerde yeniden cikiyor. Sizde yine bu kesmekeste kafaniz kolunuz ayrlmisken bunlari bulmaya ve yok etmeye calisiyorsunuz., Ha buldunuz yok ettiniz o igrenc muzik gazin etkisi gecti mi (bana bi iyilik yapip oyuna baslamadan muzik sesini 0 a indirin yoksa zaten kafadan kafaniz sisiyor) diger bir odaya gecince yine aynisi !!!! Ben iki bolumdur bunlari yasiyorum eminim diger bolumlerde de degisen bir sey yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme