Şimdi Ara

nev'in antalya konseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaş grubuyla nev'in (Nevzat Doğansoy) the jolly joker pub xl'deki konserine gittik.
    pek konserlere gitmediğim için hanımla başta "beğenmezsem çıkarız" diye pazarlık etmiş olmama rağmen, nev ve grubu o kadar harika bir performans ortaya koydu ki sonuna kadar kaldık.
    nev ve grubu işlerini o kadar samimiyetle ve başarıyla yapıyorlardı ki seyirciyi hemen avuçlarının içine hapsediyorlardı.
    her biri müziğe tümüyle konsantre olmuş bir şekilde çalıyor ve söylüyorlardı. adeta çalarken kendilerinden geçiyorlardı.
    parçaları ise zaten gerek müzikleri ve gerekse de sözleriyle muhteşemdi.
    çok etkilendim ve aradan 10 günden fazla zaman geçmiş olmasına rağmen hala farkında olmadan melodilerini mırıldanıyorum.
    fakat bu kadar başarılı müzik yapmalarına rağmen hak ettikleri kadar popüler olmadıklarını düşünüyorum.
    nev ve grubunu kutluyorum.

• Nev gerçekten mükemmel bir ses sevdiğim ve taktir ettiğim sayılı seslerden bir tanesi
  • nev nev nev. nev hakkındaki tüm topiklerde görebilirsiniz beni:P

yufka sesli süper bir insan. efkarlıyım, dem, zor, benmişim, su gibi dinle dinle bıkamazsın heleki efkarlıyım şarkısı

ekleme: bir aralar istanbul beyoğlu hayal kahvesinde her cuma çıkıyordu. giderdik o zaman. ama şimdi çıkıyormudur hayla bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemID12055 -- 19 Şubat 2008; 16:15:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.