Şimdi Ara

Network Software Engineer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kariyer açısından bir soru sormak istiyorum. Network üzerine çalışan yazılım mühendisi olmak gelecek açısından iyi bir seçim midir? Uzmanlık alanım network ve network cihazları olacak. Mesela, Google ile Facebook iş ilanı çıkmış. İnceleyip değerlendirebilir misiniz?

    Facebook:https://www.facebook.com/careers/jobs/125051701540311/

    Google:https://careers.google.com/jobs/results/74014459976131270-software-engineer-networking/

    Yoksa dar alanlı ve riskli bir seçim midir? Bu soru şu açıdan önemli: Her şeyi öğrenemiyorum ve bazı konulara odaklanmam lazım. Zamanım kısıtlı ne yazık ki. Yanlış ata oynamak istemiyorum.

    Teşekkürler.







  • Görünen o ki Sistem alanına bir paradigma değişimi var. Artık kurumlar sistemlerini cloud(bulutta) tutuyor. Elbette hala kısıtlama ve kayıt altına alma ihtiyacı mevcut. Elbette halen şirketler iş ağları kuracaktır. Ancak bu alanın daraldığını düşünüyorum. Ben olsam sistem alanında kendimi geliştireceksem; Cloud, Kubernates, DevOps kavramlarına yatırım yapardım. Yine de ben network ve deviceları ile çalışmak istiyorum. cloud benim ilgimi çekmiyor derseniz o zaman ona da okey. Sonuçta halen network ihtiyacı olacak firmalar olacaı için iş bulma imkanınz olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.