Şimdi Ara

network connection bağdaştırıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açtığımda interneti gigabit network connection bağdaştırıcı sürücüyle veya donanımıyla ilgili bir hata yüzünden açmıyor. bende aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcısından gigabit network connection ı devre dışı bırak sonra etkinleştir dediğimde sorun düzeliyor yada bilgisayara reset attıktan sonra problem halloluyor. sıkıntı olan bunu bilgisayarı her seferinde açıp kapadığımda başıma gelmesi. bu sorunu kalıcı olarak nasıl çözebilirim acaba donanım da mı bir problem var yoksa yazılımda mı anakart ım kısa bir süre önce servise gitti geldi bios güncellendi dediler sonrasında bu durum ortaya çıktı. anakartın modeli rampage IV extreme 2011 soket işletim sistemi windows 8 tüm güncel driver lar ve bios update i yapıldı ama çözüm bulamadım.
    bu arada daha önceki gitme nedeni ve işlemcinin etrafındaki pinlerde problem olduğunu sölediler ve işlemcimi değiştirdiler. bios da da problem olduğunu ve sıfırlanması gerektiğini sölediler. ve bios a da reset attılar. daha önceki bios sürümlerini de denedim sonuç aynı. en son çare servise vermek o da en az 20 iş günü daha :(

• yok mu yardım edebilcek biri o kadar mı vahim durum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Display port sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.