Şimdi Ara

network cable unplugged problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar, cok cirkin bir problemim var ve cozemiyorum.

    donanimhaber herzaman en guvendigim bilgi ve beslenme kaynagidir ama burdada cevabini bulamadim!

    linksys modem kullaniyorum, 2ay kadar once bir windows update i yaptiktan sonra rastgele bir sekilde taskbar da NETWORK CABLE unplugged hatasi vermeye basladi. bu hata sonrasi internetim otomatikman 1 saniye kesiliyor ve sonra kendi kendine yeniden baglaniyor. ilkbaslarda can sıkıcı bir problem degildi. fakat bu problem zaman icinde download larimin kesilmesine, online oyunlarda dusmeme ve emule de sira kaybetmeme sebep olmaya basladi.

    anlayacaginiz can sıkıcı bir hale donustu.

    Bu hatayi benden baska gorenlerde varmis.
    Google da " network cable unplugged " diye arattigimda onbinlerce sonuc buldu.

    Ama hic birinde cozum yok.
    Bu problem ile karsilasan baska arkadas varmi ?







  • hocam ona benzer bi sorun bende de oluyodu. sukadarini soyliim sorun bilg. dan degil. modemin swich i kendini resetleyip duruyo yanilmiyosam. (en azindan benimki oyleydi) internete baglaniyodum belli bi sure sonra kablo takili degil diye hata veriyodu hemen ardindan baglaniyodu. benim evde 3 bilg. var 3unde de ayni sey oluyodu.
    kisacasi modem bozuk abi ben yazilimini guncelliyim dedim aman ha swich i resetlendigi icin yarida kalir ve modemden olursun
  • modemden olmamasi gerekiyor cunku modem gayet sorunsuz calisiyordu. ayrica evde laptop da var, o laptop sorunsuz baglaniyor kablosunu takip bagladigim zaman. ama onda her windows update yuklu degil.

    direk software hatasi olarak gozukuyor simdiye kadar. google da da ayni sorundan bahseden cok insan var ama cozum oneren yok. sadece linksys de degil, bir cok marka modemde karsilasmislar.
  • kablonda sorun var wındows dan degıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.