walla güzel oyun yapmışlar fizik motoru değişmiş nerdeyse oyunu yeniden öğrenmek gerekecek ... tam gaz viraj dönmek + fren yardımlıyla viraja girmek yok artık ...
birkaç güzel özellik mika hakkinen damon hill luca badoer alexander wurz gibi isimlerle beraber yarışabiliyoruz
artık benzinde 1 sn içinde de bitmiyor :p önce araba tekliyo, 1-2 km gittikten sonra da duruyor ayrıca arabayla duvara çakıldığınızda motordan dumanlar filan çıkıyo ...
bir günlük izlenimim bu ...
yaw iyi de neden 1999-2002 2003 te de yeni bi oyun daha mı çıkacak yaw neden pistleri bitiremeden zırt pırt oyun çıkarıyo kardeşim bunlar ? ...
f1c icin not. benim gibi vsync on oynayanlar varsa, degisken hava durumunda fena takilmalar oluyo. enteresan bi durum. specops evet tekrar alismak lazim bencede :)
"yaw iyi de neden 1999-2002 2003 te de yeni bi oyun daha mı çıkacak yaw" f1 2003 olmiycak. 2004 olumu bilmiyorum. cok dusuk ihtimal cunku ea bu f1 dizisini surdurmek istemiyo. hatta bu oyunun bile cikmiyacagi konusuluyodu bi aralar.ama mod community ile isi yakin calisiyolar. her turlu update mumkun.
update ler iyi olur walla bilgisayarı yenilemek zorunda kalmadan bir sürü oyunumuz olur :-) ...
tabiki :)) update leri ben indiririm. indiremeyenlere ulastirmayi deneriz.
eha evt yahu ... hatta ben de ilgilenemiyom son zamanlarda ...
.
off ülen off....valla aazımın suyunu akıttınız akşam akşam!çok dehşet bişey olurdu ama bende ne o oyunu kaldıracak sistem nede bağlantı var....aslında pistte gerçek birisine karşı yarışmak çok zevkli olurdu...şampanya bile patlatırdık icabında!!!! neyse,bir başka bahara...
Ya F1.ciler ben her zaman hazırım ama sanırım sınav zamanına falan denk gelmişti ve kopmuştuk. specops, rawride ve ben yarışıyorduk bir ara. Şimdi F1 Challence 99-02 ile de devam edebiliriz. Bir gün belirleyelim ve toplanıp yarışalım arkadaşlar.
Herkese selamlar,
Arkadaşlar, ben EA F1 oyunlarını uzun zamandır oynuyorum, size katılabilirim. Yalnız multiplayer konusunda biraz acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Müsait birisi varsa buraya mesaj bıraksın ufak bir test sürüşü gibi bir şey yapalım. Bende 128/32 kablo var, akıcı bir oyun olup olmayacağını çok merak ediyorum açıkçası.
slm ben hazirim. icq 316 44 48 mail:yarrix2002@yahoo.com messenger:RawRide
yahoo messenger'dan bugün sana ulaşmaya çalışacağım icq ve kablo internet tam bir dert çünkü..
seni yahoo messenger listeme ekledim, online olmanı bekliyorum.