Şimdi Ara

Netspeed zam geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeyi paylaşabilirim kesinlikle böyle bir şey yazmıyordu ve 5. Ayda oldu zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim için bir önemi yok hocam. Taahhüt varken sabit fiyat garantisi varsa zam yapılmaz bu çok net eğer taahhütte maddelerden birinde ek ücret için bir madde varsa yaparlar orasını bilemem. Hiçbir zam maddesi yok ve sana taahhüt süresi boyunca SABİT fiyat garantisini vermişler ise hakkını aramak için tüketici hakem heyetine başvurabilirsin veya dava açabilirsin.

  • Konu başlığındaki mesaj 1/1,5 ay kadar önce gelmişti, btk zammı hazirana ertelemişti, zammın sebebide turktelekomun port ücretlerine yaptığı fahiş artıştı, turknet ten netspeed e yaklaşık 5-6 ay kadar önce geçtim, hâttâ benim geçtiğim ay turknet zammış yapıştırmıştı bile, 5-6 kadardır netspeed ile türknetin eski ücreti üzerinden (ne alırsan 99TL) dvm ediyordum, yani aylardır kârdaydım.

  • Zammın kuruma özel yanı yok. Zam nisanda gelecekti BTK hazirana erteledi, aylar önce herkes bu durumu konuşuyordu.




    Mesut Çevikyoutube
    Haziran ayı Türk İnterneti için dönüm noktası olacak. Ya kararlar uygulanacak ve her şey zamlanacak ya da orta yol bulunup, gelişimin önü açılacak. #internet #zam #türkiye Kullandığım ekipmanlar: https://www.mesutcevik.com/2020/07/16/kullandigim-video-ekipmanlari-2020/ Bağımsız yayıncılığıma destek olmak ve farklı içerikler için Patreon'a katılın! https://www.patreon.com/mesutcevik/ Kanalıma ücretli abone olarak bağımsız, özgür incelemeler yapma hedefime hızla ulaşmamı sağlayabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCOFafpmI_dt8SxisbKniN4A/join Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=k8PMXNGVNaY




    ShiftDelete.Netyoutube
    #internet #internetzam #türktelekomzam #btk ** Türk Telekom konu hakkında bir açıklama yaptı: https://shiftdelete.net/turk-telekom-zam-aciklamasi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 9 Mart tarihinde yayınladığı Türk Telekom IP VAE Hizmeti Port ve THK Tarife Güncellemesi kararı ile Türk Telekom’un port ve toptan hat kiralama ücretlerinin revizesini onayladı. Bu kapsamda 1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere internete büyük zam geliyor. Toptan hat kiralama / port ücretlerine yapılan ve yüzde 67’ye ulaşan zam nedeniyle bu fiyatların kullanıcılara yansımaması mümkün değil. Ancak sözleşmesi devam eden kullanıcıların aynı fiyattan hizmet almaya devam etmesi, yeni abonelerin ise doğrudan zam ile karşılaşması bekleniyor. 1 Nisan itibariyle internete zam: Yüzde 67’ye varan artış! Bu ayın başında Türk Telekom hisselerinin yüzde 55’i Varlık Fonu‘na devredildi. Bu önemli gelişme sonrasında fiyatlara çok ciddi oranda zam yapılmasına kullanıcılar sosyal medyada tepki gösterdi. TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Nadir Teberci konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; “Telekomünikasyon sektöründe alternatif işletmecilerin korunmasının; rekabeti arttıracağı ve hizmet kalitesi kadar tüketicilerin uygun maliyetli haberleşme imkanlarından faydalanması anlamına geldiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Türk Telekom tekrar devletin sahipliğine geçti ve ilk alınan kararın zam olması bizleri üzdü.BTK bu yüksek tarife artışına ilişkin kararı öncesinde mutlaka sektörün görüşünü almalı ve onaylanan yüksek oranlı yeni zamlı tarifelere geçiş için makul süre tanımalıydı.” “Türkiye’nin aydınlık yarınları için çalışan, milyonlarca kurumsal ve bireysel aboneye hizmet sunan alternatif işletmeciler olarak alınan kararların gözden geçirilmesini ve geri alınmasını istiyoruz. Bu isteğimizin karşılık görmesi, sektördeki işletmecilerin doğacak büyük zararlarını engellemek kadar, daha makul seviyelerde oluşabilecek internet ve sabit telefon faturalarının daha yüksek fiyatlara çıkmasının önlenmesi adına değerli olacaktır.” Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=p6AAope7MuE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reception47 -- 6 Temmuz 2022; 10:22:43 >
  • Zam gelicekti zaten bekleniyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan önceki zamdan önce bir yıl boyunca zam yapmayacağız diye sms atmışlardı. Bunları denetleyen bir mekanizma yok ülkede. Afrika ülkesi gibiyiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.