Şimdi Ara

Netspeed Santral Mesefesi + Hız ve Port Sorgulama açıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
17.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya okuduğunu anlamıyorsan yada baba'nın firması oldugu için savunmaya geçtin sanırım. burası forum haberin varmı herkes yaşadıklarını firma hakkında iyi veya kötü deneyimlerini anlaticakki yeni abone olucak arkadaşlar ona göre seçim yapıcak.. firma için dediğim en kötü şey tavsiye etmiyorum'dur öyle kaba etinden atmayı bırakmalısın.

• Boşuna tartışmayın beyler, Netspeed'in Netflix'te sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum çünkü kendi sunucuları ile yanyana ama arkadaş sorun yaşamışsa da yapacak bir şey yok yaşadığı problem bireysel olabilir ama genele tavsiye verecek bir durum bulunmuyor. Arkadaş eskiden kullanmış olabilir eski deneyimlerinden bahsediyor olabilir herşey olabilir. Fakat birbirinizin kalbini kıracak bir tartışmaya gerek yok bence.

Not: Televizyonum 4k desteklemediği için deneyemedim ama Netspeed ve Turknet hattımdam tüm filmleri Full HD izleyebiliyorum sıfır sıkıntı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincsor -- 20 Haziran 2021; 16:35:51 >
  • geçen hafta baktığımda benim 75 mbit yazıyordu
    2gün önce abone oldum şimdi 17 mbit yazıyor
    mesafe 5metre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt

Eğer abone olduysanız boştaki son VDSL portu siz kullanmışsınız bu yüzden sorgulamalarda boşta sadece ADSL portu kaldığından 16 civarında hız görünecektir.

• dincsor D kullanıcısına yanıt

yaşadıgım problemi anlatıyorum firma çalışanı gelmiş boş yapıyor blockladım zaten. al buda netspeed'te aldıgım kalite. hala da aboneyim tavsiye etmiyorum bu kadar.

Netspeed Santral Mesefesi + Hız ve Port Sorgulama açıldı
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

hatlar boş kalsın diye kendisi kullanıyor ama kimseye önermiyor

• Merhaba;

Altyapı sorgulaması yaptığımda "Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız:13 Mbps" sonucu çıkıyor.

Yakın zamanda sorguladığımda 70 80 mbps çıkıyordu.

(Aynı binada 2 kata 13 mbps, diğer iki kata 77 mpbs gösteriyor altyapı sorgulama).

Mevcut kullandığım internet zaten hız testinden 24 mbps sonuç alıyor.

Altyapı sorgulaması zaman zaman yanlış sonuç mu çıkarıyor sizce?

(başka bir iss ile de denedim altaypı sorgulamasını, yine tutarsız sonuçlar aldım)

Santral / saha dolabına mesafe 128 metre bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensarrrrr -- 22 Haziran 2021; 7:40:22 >
  • Ensarrrrr E kullanıcısına yanıt

Hocam o mesafeden 75 mbps alabiliyor olmanız lazım sorgulama sitelerinden ziyade firmaları arayarak direkt kendi sistemlerinden kontrol ettirin bağlantınızı 30 çıkıyor olsa bile VDSl şeklinde bağlatın modem arayüzündeki değerlere göre zaten daha sonra yükseltebilirsiniz.

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Düzeldi, artık sorguladığımda 77 mbps diyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.