Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.405
Cevap
158
Favori
746.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusobreak

Aynen bina girişindeki ankastre kutusundan daireye kadar gelen kablo dış etkenlerden etkilenmeyen korumalı cat6 kablo kullanırsanız çok iyi olur. Çektiğiniz kabloyu daire içinde birleştirme falan yapmadan doğrudan modemin olduğu odaya kadar çekerseniz sıfır kayıp ile kullanırsınız. Yani daire girişine çekip oradan odalara ayırmak için kullanılan buat kutusu var onu kullanmadan kabloyu odaya kadar devam ettirin.

Buna benzer bir şey bu kablonun içindeki tellerden 2 tanesini kullanacaksınız.

teşekkkürler ama direk modeme gitmek kapıdan zor olur gibi geldi. Telefon prizine getirmem gerekecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

Arkadaşlar bu gece hızın aşırı düşmesi ve durmadan bağlantı kopmasını bende yaşadım pandeminin ilk karantina döneminde. O zaman da altyapı, çalışma, yükseltme vs diyorlardı hala diyorlar.

Fiber kullanıyordum akşam bende 1-3 mbit üst komşuda 50mbit TTnet.

Ttnet e geçtim ne kopma nede hız düşüşü var geçtiğim günden bu güne kadar.
    103 TL verip çöp hizmet almak yerine 120 TL ödüyorum kafam rahat ve sinirlenmiyorum.

Doğru düzgün hizmet ve aradığınızda karşınızda muhatap bulmak istiyorsanız ya ttnet ya superonline. Benim fiber altyapı ttnet olduğu için bu iss e geçtim

Diğer iss lerin hepsinde problem yaşarsınız özellikle pandemi döneminde sokağa çıkma yasakları başladığı zamanlar

bende bugün sözleşmeyi imzalayıp geri gönderdim..kurtulucam bende inşallah.

• öğlenin 3 ünde fast 3 mbps ye düştü, marmayı çözecez diye akdenizi feda eden netspeede selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

Orijinalden alıntı: Supersix

Maalesef yaşanıyor. Statik IP kullanıyorum ve şu an hızım 3mbps.

Alıntıları Göster

sizin statik ip ile her akşam düşüyor muydu hız? yoksa dün herkesin 3mbps olduğunda mı yaşadınız problem?

• Düne kadar akşam 7:30'dan sonra başlardı hız düşmesi, gece 1:30'a kadar sürerdi 3mbps civarında. Bugün saat öğlen 12'de başladı hız düşmesi. Yarın 10 Aralık. Onların demesine göre çalışmanın biteceği tarih. Yarın akşam hızım 50 mbps altına düşerse netspeed'den çıkacağım. Böyle bir rezalet olamaz. Bilerek kısıtlama yapıyorlar. Youtube 4k/60fps video takılmadan gidiyor. Ama diğer her şey çok yavaş.

turknet, milleni falan denedim ikisi de leş. bi de netspeed deneyeyim diyorum. ne dersiniz?

Hocam eğer telekom altyapısındaysanız diğer firmalardan çok farklı olmayacaktır. Ama denemeden de bilemezsiniz. Ben Telekom altyapısıyla sırasıyla Telekom, Turknet ve şuan da Netspeed kullanıyorum. Netspeed'de yaklaşık 2 haftadır inanılmaz bir download hızı düşmesi ve ping sorunu var. Kapasite artırımına yönelik santrallerde çalışma yapıldığını söylüyorlar fakat ne zaman sonuçlanır tam olarak belli değil maalesef. Eğer telekom altyapısındaysanız, telekom altyapısından hizmet veren başka bir ISS'e 90 gün geçiş yapamıyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmenizi öneririm. 90 gün olayını telekom altyapısını kullanan hiçbir ISS sözleşmesinde bulamazsınız (en azından ben görmedim)bu ibare telekom ile onun altyapısını kullanan ISS'ler arasında anlaşmaya varılmış bir durum diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3uncubayezit -- 9 Aralık 2020; 15:25:47 >

Orijinalden alıntı: crawlers

taahhüt bitiyor benim, netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.

turknet, milleni falan denedim ikisi de leş. bi de netspeed deneyeyim diyorum. ne dersiniz?

G541GA referans kodumu kullanarak netspeed den indirim alabilirsin

primetimeı geç bugün saat 2 civarı öldü şu an vpn ile şirket networke bağlanarak çalışıyorum, slow motion hareket ediyor bağlandığım makinanın windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 9 Aralık 2020; 16:18:28 >

Orijinalden alıntı: crawlers

Nasıl yani, ben şuan ttnetdeyim, ayın 25. de taahhüt bitiyor. 25 inden sonra netspeed'e geçtim diyelim. 90 gün boyunca netspeed'de mi kalmak zorunda mıyım? Anlatmaya çalıştığınız bu mu?

Hayır taahhüt yok istediğin zaman çıkabilirsin

Yanlış biliyorsunuz. 90 gün olayını iyice araştırın. Taahhüt netspeed in elinde fakat 90 gün olayı onların elinde değil. Telekom böylece kiraya verdiği altyapıdan 90 gün kirasını alabilecek bunu garanti altına alıyor. Dediğim durum yalnızca abonelik taşıtmasında geçerli. Bu da port yoksa portunuzu kaybetme riski demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3uncubayezit -- 9 Aralık 2020; 15:23:9 >

Aynen öyle ancak abonelik iptali yapıp sıfırdan başvuru yaparsanız 90 gün olayından kurtulabilirsiniz. Tabi eğer boşta port yoksa portunuzu kaybetme riskiniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 9 Aralık 2020; 16:22:25 >

port sorunu yoksa öyle yapabilirsiniz sorun olmayacaktır.

Orijinalden alıntı: 3uncubayezit

Yanlış biliyorsunuz. 90 gün olayını iyice araştırın. Taahhüt netspeed in elinde fakat 90 gün olayı onların elinde değil. Telekom böylece kiraya verdiği altyapıdan 90 gün kirasını alabilecek bunu garanti altına alıyor. Dediğim durum yalnızca abonelik taşıtmasında geçerli. Bu da port yoksa portunuzu kaybetme riski demektir.

Bunu bağlantı ücreti olarak netspeed sizden peşin yada 2 ay taksitli şekilde alıyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.