Şimdi Ara

Netspeed basvuru süreci ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz direk telefondan konuşarak yeni abone olmak istedim fakat türk telekom alt yapısı yokmuş öyle dediler dedim ozaman nasıl biz türktelekom kullanıyoruz ayrıca 2 mart taahhüt bitiyor dedik Direk hat taşıma olarak olabilirmiş kendim sordum bunuda 3 mart olarka kesin açarlarmış fakat

Hızlı menüden evrakları çıkartmam lazımda orda 10 sayfa var hepsinimi çıkartmam lzm onların bide türktelekomu ayın 2 sinde direk iptal etmemki gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu

Ptsn no yu nerden öğrencez ev telefonunu yazsam olmazmı oraya

Nedir bu ptsno

Bide talep edilrn dsll paketine

8mb sınırsızmı yazıcam

Dsl hizmet numarasını nedir

Nerden öğrencez

• DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    pstn no ev numarası,

Hangi paketi istiyorsanız onu yazın formda seçenekler olması lazım adsl 8 mbps e kadar sınırsız olan paket, eğer istediğiniz ise

dls hizmet numarası da xdsl numarası, fatura numarası değil hizmet numarası olan. Bunu mevcut sağlayıcıdan alacaksınız.
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    Geçiş olarak başvur onlar iptal ediyorlar.
  • Arkadaşlar merhaba,

Nisan sonunda TTnet taahhütüm bitiyor, netspeed deneyeyim diyorum.
    Öyle ankastreymiş yeni hat çekmeymiş uğraşmak istemiyorum açıkçası.

1-)Hali hazırda evde TTnet internet hattım var, Netspeed den hizmeti bu hattan alabilmem için taşıma şeklinde mi başvuru yapmam lazım?

2-)Ayrıca eğer taşıma şeklinde yapacak isem, TTnet hizmetimi kapattırmalı mıyım? Yoksa Netspeed bu işlemi yapıyor mu?
  • seegoo kullanıcısına yanıt
    1-Evet, hat taşımak için Netspeed'e başvuracaksınız

2-Siz hiç bir işlem yapmayacaksınız, bütün prosedürleri Netsepeed gerçekleştiriyor..

Ben de hattımı Türk Telekom'dan Netspeed'e taşıdım, taahhüdümün bitmesine 1-2 gün kalahttps://www.netspeed.com.tr/sozlesme-ve-form/ buradan indirip doldurduğum formları ilgili adrese gönderdim, yaklaşık 4-5 gün taşıma işlemi sürdü (Türk Telekom'un onay vermesi gerekiyor), sonra sadece 1 dakika netim kesildi Netspeed'in gönderdiği kullanıcı adı şifreyi modeme girdim ve tekrar netim geldi..hat çekme, ankastre gibi şeylerle hiç uğraşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

2-Siz hiç bir işlem yapmayacaksınız, bütün prosedürleri Netsepeed gerçekleştiriyor..

Ben de hattımı Türk Telekom'dan Netspeed'e taşıdım, taahhüdümün bitmesine 1-2 gün kalahttps://www.netspeed.com.tr/sozlesme-ve-form/ buradan indirip doldurduğum formları ilgili adrese gönderdim, yaklaşık 4-5 gün taşıma işlemi sürdü (Türk Telekom'un onay vermesi gerekiyor), sonra sadece 1 dakika netim kesildi Netspeed'in gönderdiği kullanıcı adı şifreyi modeme girdim ve tekrar netim geldi..hat çekme, ankastre gibi şeylerle hiç uğraşmadım

Çok telekkürler hocam

• ADSL türkneti netspeed taşımak için sadece netspeed başvurusu mu yapıyorum?

TürkNet ile uğraşmayacağım değil mi iptal için felan?

• quote:

Hocam memnun musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: P.Karaali

Anladığım kadarı ile siz geçiş işlemi değilde sıfırdan bir abonelik yaptırıyorsunuz.
    O yüzden de ekip gelip bağlantı gerçekleştiriyor.
    Ekipler genelde TT den olduğu için haftaiçi gelmeleri daha yüksek
    Hocam gecis islemi olunca kablo vs cikartip ugrastiriyorlar mi yoksa hersey yerli yerinde kalip sadece kullanici adi ve sifre mi veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Hocam gecis islemi olunca kablo vs cikartip ugrastiriyorlar mi yoksa hersey yerli yerinde kalip sadece kullanici adi ve sifre mi veriyorlar

Alıntıları Göster
    geçiş işleminde hiçbir şey yapmıyorsun. Ayne dediğin gibi sadece K.A ve Şifre tamam.
  • 30 temmuzda superonline adsl den netspeed adsl e geçiş için işlem başlatıldı şuan netspeed deyım 1 gün sürdü geçiş .. sevindim :)
  • çok memnunum..yaklaşık 5 ay oldu, (şeytan kulağına kurun) hiç bir sorun ile karşılaşmadım
  • quote:

çok memnunum..yaklaşık 5 ay oldu, (şeytan kulağına kurun) hiç bir sorun ile karşılaşmadım
    Hayirli olsun hocam. Faturayi nereden oduyorsunuz acaba

• Faturamatik fatura ödeme merkezlerine yatırıyorum
  • quote:

Faturamatik fatura ödeme merkezlerine yatırıyorum
    Herhangi bir sekilde para veriyor musunuz hocam ekstra olarak

• 49 Tl internet + 1 Tl hizmet bedeli (faturamatik) = 50 Tl ödüyorum
  • quote:

49 Tl internet + 1 Tl hizmet bedeli (faturamatik) = 50 Tl ödüyorum
    Tesekkur ettim hocam finansbank atmlerinden de odenebiliyormus Aklinizda bulunsun

• yeni modem alacağım.

geçiş işlemi yaptırmasına rağmen , kurulum yapılmasını isteyen oldu mu arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.