< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 13 Kasım 2025; 16:1:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)| | Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD | ![]() |
|
Davet Kodu : V 4 6 Y A L VAN – 46 – YALOVA – ANKARA – LALE
• Faturalar otomatik ödeniyor, İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemesi gerekiyor. • 12 ay boyunca ayda 30TL indirim kazanıyorsunuz. • Özel mesajla sorularınızı iletebilirsiniz.
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar. Netspeed davet kodumla abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır. Hem siz hem ben ay sonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz. Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir. Davet kodum: T H H V E 4 Davet kodu kodlama ( Trabzon - Hatay - Hatay - Van - Eskişehir - 4 ) |
|
Arkadaşlar Netspeed'e referans kodumla abonelik başlatırsanız çok sevinirim. Referans kodumlar abonelik başlatmanız durumunda 12 ay boyunca her ay 30 tl faturanıza indirim olarak yansır. Referans kodum: K L 7 1 V I (Konya - Lülebugaz - 7 - 1 - Van - Iğdır) |
|
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019 Abonelik Bölgesi : BURSA Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası : GKRO7D Fatura ödemelerim sorunsuzdur. ![]() |
|
📢 REFERANS KODU: D Q A H M H (Denizli - Q - Ankara - Hatay - Muğla - Hatay) ✨ Neden Bu Kodu Kullanmalısınız? ✅ DÜZENLİ ABONELİK: Aktif ve kesintisiz bir aboneliğe sahibim, iptal veya aksama yok. 💳 OTOMATİK ÖDEME: Otomatik ödeme talimatı verildi, tüm faturalarım zamanında ödeniyor. 🎯 KESİNTİSİZ HAKLAR: Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı güvenilir ve kesintisizdir. 💥 KAZAN-KAZAN: Kodumu kullanarak hem siz hem ben her ay 30 TL indirim kazanıyoruz. Faturalarınızı düzenli öderseniz, 2. aydan itibaren haklarınız aktif olur. ![]() Netspeed abonelik başvurunuz için 444 0 217 numarasını arayıp davet kodunuzu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir. 📌 REFERANS KODU: D Q A H M H (Denizli - Q - Ankara - Hatay - Muğla - Hatay) |
|
Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021 Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası : J2LFFL Hattım güncel ve aktiftir. Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz. Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim. |
|
Abonelik Tarihi : 2019 Mayıs Davet Kodu : 1 3 8 B 0 S (B' den sonraki sıfır) Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz. *İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza söz veriyorum, bugüne kadar birçok arkadaş referansımı kullandı sorun yaşayan olmadı. **İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz. Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 14 Kasım 2025; 1:15:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abonelik Başlangıcı : 5 yıl. Abonelik Bölgesi : Mersin Kullanılan Tarife : Ultimate Fiber Referans numarası : UUC2AL Aboneliğim 5 yıldır aktif olarak devam etmektedir ve ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz. Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz. Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 13 Kasım 2025; 13:11:47 > |
|
İsteyen arkadaşlar kullanabilir. :( 12 ay boyunca aylık 30tl indirim. Fatura otomatik ödemede UZPVGT |
|
|
Abonelik Başlangıcı : 2023 ve sonrasında adres değişikliği sebebiyle tekrar Abonelik Bölgesi : İzmir Kullanılan Tarife : 2025 NET FAST 35 HAZİRAN Memnuniyet Durumu : Adresimde altyapısal anlamda en stabil ve hızlı kullandığım internet oldu - abonelik otomatik ödemeye bağlı devam edecektir. Simdiye kadar gecikmiş ödeme yoktur. Referans numarası : ILCFWE |
|
Yeni ve Güncel Aylık - 30 TL - İndirimli Süresiz Davet Kodu: L-Y-3-9-G-P Llüleburgaz-Yyozgat-3üç-9dokuz-Ggiresun-Ppırasa✅ 12 Ay Boyunca 30 TL İndirim = Toplam: 360 TL ✅ Diğer Servis Sağlayıcılardan Geçişlerde koda özel ek "300 TL" İndirim ✅ Toplam: 360 + 300 = 660 TL Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 30 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken müşteri temsilcisine belirtirseniz veya online başvurularda ilgili kısma yazarsanız ilk faturanızdan itibaren 30 TL indirim kazanırsınız; 329 TL ödüyorsanız mesela 299 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 360 TL tasarruf yapmış oluyorsunuz. Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur haberiniz olsun. Siz de günü geçmeden ödemelisiniz faturanızı ! Ayrıca "Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber ; 360+300=660 TL" toplam indirim olmuş olacak geçiş yaparsanız eğer (bu indirim tahattüt vermiş olanlara geçiş tamamlandıktan sonra tanımlanıyor bildiğim kadarı ile). İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun kodu kullanan arkadaşlara... İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz - Kod Aktiftir - İLGİLİ KAMPANYA LİNKİ: |
|