Şimdi Ara

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.396
Cevap
82
Favori
266.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed davet kodum: 5GCRT0 (YAZIYLA= BEŞ - GİRESUN - CEYHAN - RİZE - TRABZON - SIFIR)

Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıp 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.

• REFERANS KOD: G L Y A 7 X

(GAZİANTEP - LÜLEBURGAZ - YOZGAT - ADANA - 7 - X)

✅ Neden Bu Kodu Kullanmalısınız?

• UZUN SÜREDİR ABONEYİM, ABONELİK İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  30 TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese TEŞEKKÜR EDERİM.

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

Teşekkürler.

• REFERANS KOD:  014XMV

(0- 1- 4- X- MUĞLA- VAN)

• UZUN SÜREDİR ABONEYİM, ABONELİK İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  30 TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese teşekkür ederim.

türknet ttnet vs kullandım en iyisi bu oldu 8 aydır kullanıyorum çok memnunum, müşteri hizmetlerine en kolay ulaşabildiğim servis oldu, kodumu kullananlara teşekkür ederim <3333333

• 12 ay boyunca daha az fatura öde!
    Daha fazla arkada? getir daha az veya
    hiç fatura ödeme.

Davet Kodu
    C2FCBX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed indirim kodu

• Netspeed davet kodum: KN9XCG

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

• Abonelik Başlangıcı : 5 yıl.

Abonelik Bölgesi : Mersin

Kullanılan Tarife : Ultimate Fiber

Referans numarası : UUC2AL

Aboneliğim 5 yıldır aktif olarak devam etmektedir ve ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz.

Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.

Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim

• Arkadaşını Getir Kampanyası

Davet Kodum

48BKMM

Fatura düzenli ve gecikmeden ödenmektedir.

Abonelik başlangıcı: Aralık 2024

Abonelik bölgesi: İstanbul

Tarife: Ultimate 100

• Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021

Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps

Referans numarası : J2LFFL

Hattım güncel ve aktiftir.

Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.

Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim.

• Referans Numarası : XYYLTN

Kullanılan Tarife : ULTİMATE 100 Mbps

Kamuda mühendisim faturalarımı düzenli olarak,  son günü beklemeden ödüyorum. Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 30 TL Toplamda 360 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor. Çok memnunum, ayrılmayı düşünmüyorum. Kodu kullanan arkadaşlara teşekkür ediyorum.  

Referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.

Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 de geri ödeme yapıyor bilginiz olsun.

Bana Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz. Anında dönüş yapılır.

Telegram

• [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]  [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] 

Yeni ve Güncel Aylık - 30 TL - İndirimli Süresiz Davet Kodu:

L-Y-3-9-G-P

Llüleburgaz-Yyozgat-3üç-9dokuz-Ggiresun-Ppırasa

✅ 12 Ay Boyunca 30 TL İndirim = Toplam: 360 TL

✅ Diğer Servis Sağlayıcılardan Geçişlerde koda özel ek "300 TL" İndirim

✅ Toplam: 360 + 300 = 660 TL

Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 30 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken müşteri temsilcisine belirtirseniz veya online başvurularda ilgili kısma yazarsanız ilk faturanızdan itibaren 30 TL indirim kazanırsınız; 329 TL ödüyorsanız mesela 299 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 360 TL tasarruf yapmış oluyorsunuz.

Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur haberiniz olsun. Siz de günü geçmeden ödemelisiniz faturanızı !

Ayrıca "Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber ; 360+300=660 TL" toplam indirim olmuş olacak geçiş yaparsanız eğer (bu indirim tahattüt vermiş olanlara geçiş tamamlandıktan sonra tanımlanıyor bildiğim kadarı ile).

İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun kodu kullanan arkadaşlara...

İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz

- Kod Aktiftir -

İLGİLİ KAMPANYA LİNKİ:

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/arkadasini-getir

"Bir de forumdaki arkadaşlar aşağıda paylaştığım hız bilgisini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, herkes kendi hız bilgisinin ekran resmini çekerse daha doğru bilgilendirmiş olursunuz hız konusunda."

• Abonelik Başlangıcı : 08.01.2022

Abonelik Bölgesi : Mustafakemalpaşa - Bursa

Kullandığım Tarife : ULTIMATE FİBER KAMPANYASI > 100 Mbps

%100 garantili Netspeed davet kodu...

Fatura basıldığı gün öderim,Abonelik başlangıcından bu yana ödenmemiş yada geç ödenmiş faturam yoktur.

DAVET KODU : GGL9X7

• REFERANS KOD: UQ3N2B

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  30 TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese teşekkür ederim.
  • [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackman2011 -- 3 Temmuz 2025; 11:44:28 >

• NETSPEED kodu: 6Q9L1U

Faturalar anında ödenir.

Ultimate Fiber 200 kullanıyorum ve internetim en hızlı olan paket.

Referanslarım da olduğu için memnunum ve iptal etmeyi düşünmüyorum.

Kod güncel ve güvenilirdir. Kodu kullanırsanız hem size hem bana indirim sağlamış olursunuz.

Teşekkürler...

• Merhabalar

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.

Referans kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır

Kullanılan tarife: Ultimate 100/20 mbps'ye kadar VDSL

* Netspeed internet aboneliğim güncel ve aktiftir. Ayrılmayı düşünmüyorum.

Netspeed internete geçiş yapmayı düşünenler referans kodumu kullanabilirler, bu şekilde karşılıklı olarak 12 ay boyunca ayda 30'ar TL toplamda 360 TL indirim kazanıyoruz.

* Netspeed internette yaz kampanyası ile 3 ay sabit fiyat garantisi var, aylık internet ücreti 330 TL

ilk ay faturanızı indirimsiz 330 TL olarak ödedikten sonra, takip eden aylarda indirimleriniz aktif olmaktadır.

4. Aydan sonra fiyatlar 450 TL olarak güncellenecektir.

* İndirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa aylık indirimler geçersiz sayılıyor.

* Ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor tavsiye ederim.

* DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.

* Modeme kapat aç ya da reset atıldığında modem ip numarası değişiyor, bazı sitelerden ban yiyenler bilginiz olsun.

Geçiş işlemleri:

1. Aşağıdaki link üzerinden size uygun tarifeyi seçip başvuru formunuzu dolduruyorsunuz.

netspeed.com.tr
    Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
    https://netspeed.com.tr/evde-internet-kampanyalari

( Mevcut kullandığınız internet xdsl hizmet numaranızı bilmeniz gerekiyor, bilmiyorsanız, internet faturanıza yazar, veya edevletten sabit hat araması ile de bulunabilir, ya da kullandığınız internet servis sağlayıcının mobil uygulaması veya internet sitesi üzerindeki online işlemler menüsünden hesabım başlığında abonelik bilgilerinize ulaşabilirsiniz).

Geçiş işlemleri yoğunluğa göre 1-2 gün içinde tamamlanıyor.

2. Başvuru formunuzu doldururken ilgili referans indirimi kısmına referans kodumu ve gerekli diğer kişisel bilgilerinizi yazıyorsunuz.

3. İsterseniz başvurunuzu Netspeed internet satış numarası 444 0 217 ile de yapabilirsiniz referans kodumu temsilciye söyleyebilirsiniz.

Bu şekilde geçişler daha hızlı oluyormuş.

4. Başvurunuz alındıktan sonraki aşama edevlet üzerinden sözleşmenizi onaylamanız, bunun için internet bankacılığı üzerinden E-devlete giriş yaptıktan sonra arama kısmına btk e kayıt yazmanız, çıkan ilk başlığa tıklamanız ve hizmet türü olarak haberleşmeyi, servis sağlayıcı olarak netspeed interneti seçmeniz, en sonunda ise oluşan sözleşmenin kutucuğuna tik atıp onaylamanız gerekiyor.

5. Son aşamada netspeed müşteri hizmetlerinden (0850 800 5 800) sizi sesli onayınız için arıyorlar, genelde mesai saatleri içinde geçişiniz tamamlanıyor.

Aklınıza takılan bir soru olursa pm'den sorabilirsiniz yardımcı olurum

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.

Netspeed davet kodum: 8J9FZG

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

• Abonelik Başlangıcım : 16 Mart 2018

Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul

Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası

Referans Numaram : 8KQFCW

Faturam çıktığı gün ödenir.

7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir.

İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız.

Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir.

Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz.

• İsteyen arkadaşlar kullanabilir. :( 12 ay boyunca aylık 30tl indirim. Fatura otomatik ödemede

UZPVGT

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.