Şimdi Ara

NetShare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulama içerisinde virüs bulduğum için konuyu kapatıyorum. NetShare yerine kazaa veya aras kullanmaya devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2019; 11:9:43 >

• Ben indirdim. Güzel bişeye benziyor
  • ilk başta çıkan ED2k sorusuna senin dediğin gibi hayır dedim.
    Sitenin altnda ana sayfada run free mod'a tıkladım. Sonra programın bağlanmasını bekledim. En üstde yeşil kutucuk var. Onların hepsi yeşil olacak ona dikkat et dedin ama bende sadece iki tane kutucuk yeşil yanıyor.acaba 6346 nolu portumu açmam lazım?sen açttıktan sonra mı hepsi yeşil oldu yani ayar yaptın mı hiç?
  • ben kendi istediği değeri yaptım.hem tcp hemde udp 6346.
    ama hız 6 ile 12 kb arası indiriyor ,ortalama 9 ancak.
    şu yeşil kutucuklarda da sorun yok.baktım birinci bağlantı olunca ,ikinci download yapmaya başlayınca ,üçüncü upload yapmaya başlayınca ,dördüncü ise (en önemlisi ) tcp ve udp de firewall sorunu olmadığında yeşil yanıyor.bende hepside yeşil (upload bazen yeşil haliyle , bir iki kişi yaptı o anlarda gördüm) .
    yani program güzel ama hala hız tam verimli değil.
    neyse ilgilendiğin için teşekkürler.kolay gelsin.
  • valla ben bunu kurdum fakat 86 böcek temizledim :)
  • walla ben Ares kulan1yodum ,bu aresi 1000 basar. süper bisey bu yaaa. topigi acan arkadasin sevabi buyuk.
    bisey sorucam ben hic bi ayar yapmadan direk baglandi. ayarlari degistirerek downloadu hizlandirabilirmiyiz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    baidu web browser.deneyin
    11 yıl önce açıldı
    BlueStacks dosya aktarımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.