Arkadaşlar dolabımı düzenlerken elime geçti.. 1-2 kez ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır.. Bana geldiği şekilde duruyormuş.. Ürün şu.. Fiyatı için de şu sitede şöyle bir fiyat buldum.. http://www.cd.com.tr/asp/product/25282/NETMASTER-WN-R300U-WIRELESS-ADAPTER-300mb İlgilenen olursa Uşak'tayım.. Ptt kargo ile gönderebilirim.. Küçücük bir kutusu var zaten Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung N150 Plus JP04 TR SIFIR GİBİ 249 TL WTA Championships İstanbul FİNAL PAKETİ (2 KİŞİ)
quote:Orijinalden alıntı: hanogluserkan şansa bak 2 gün önce 29 tl ye aldım Nasip bu işler hocam.. Ben de 2 gün önce satmaya karar vermiştim Güle güle kullan.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung N150 Plus JP04 TR SIFIR GİBİ 249 TL WTA Championships İstanbul FİNAL PAKETİ (2 KİŞİ)
Ürün satılmıştır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung N150 Plus JP04 TR SIFIR GİBİ 249 TL WTA Championships İstanbul FİNAL PAKETİ (2 KİŞİ)