Bildirim
Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet oneriniz icin cok tesekkurler
600TL ye buldum asus rtac87
gercekten cok memnunum -
Süper, sorunsuz kullanmanıza sevindim..
Zaten Asus'un son yıllardaki çıkışı takdire şayan, sorunsuz bir şekilde uzun yıllar diğer isteklerinizede cevap verecektir..
Bende alacağım bu aralar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serif_aydogar
25 mbit 150 gb adil kullanımlı pakete geçtim.
İlk 1 ay sorun yoktu.
Son on gündür devamlı bağlantı kesiliyor.
1 notebook
4 iphone
3 ipad
bağlanıyor.
Hafta sonu kablo tv ekipleri geldi her şey normal router alırsanız sorun kalmaz dediler.
Gittim 130 TL verdim TP-LINK TL-WA901ND Kablosuz Evrensel Access Point - 300MBPS aldım.
Yine aynı sorunlar devam ediyor.
Bir bkıyorsunuz çok güzel çalışıyor.
Bir bakıyorsunuz sınırlı erişim. İnterneti kullanamıyorsunuz.
Dün Net Master desteği aradım arkadaş sağolsun ilgilendi ama o bile uzak erişimle modemi yeniden başlatamadı bir tuhaflık var dedi. bilgisayarda virüs te olabilirmiş. Ama virüs koruma var ve sorun gözükmüyor.
Ben kapatıp açtım takır takır işlem yaptık. Bir müddet sonra yine gitti.
Yukarıdaki önerilen ayarlar haal geçerliliğini koruyor mu acaba?
akşam olmazsa birde bunu deneyeyim.
Veya eski modemi bağlayıp router ile birlikte sorunsuz kullanabilir miyim?
Kablo TV den yeni bir modem talep etsem nasıl karşılıyorlar? Değişim yapıyorlar mı?
Arkadaşlar uydunetten tekrar gelip kontrol ettiler modemi değiştirdiler.
Maalesef belli bir süre çalıştıktan sonra yine hız düşüyor.
Artık sabahları evden çıkarken modemi kapatmaya başladım.
Oğlum öğleden sonra okuldan gelince açıp kullanıyor.
Ayrıca anlamadığım nokta: TP-LINK TL-WA901ND Kablosuz Evrensel Access Point'i kablo ile modeme bağladım. wifi onun üzerinden alıyorum yinede bu yavaşlama sorunu ile karşılaşıyorum.
Nerede hata yapıyorum acaba?
-
Modem üzerinden sinyal seviyesine bakın sinyal iyiyse modemin wirelessi kotü.
Modemin wirelessi 10mbitlerde ve sürekli değişkendi
Tp link router ile denedim yine kötüydü
Asus ile 48mbit alıyorum
Sorun netmasterin dandik modeminde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden aldınız istanbulda satılıyormu asus kablonet modem netmasterdan baska bi marka satılmıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: cemalptekin
Asus ile 48mbit alıyorum
Asus modem mi?
Modem ise tam modeli nedir?
Yine TP link router kullanıyor musunuz? -
TP link router da denedim ama yine baglanti sorunu oldu
Netmaster modeme asus RT-AC87U taktim ve asusu router olarak kullaniyorum.
cok memnunum keske daha once alsaymisim burdan bir arkadasin tavsiyesi uzerine aldim.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinerfru
quote:
Orijinalden alıntı: NetMASTER_
quote:
[simage]
[/simage]
Netmaster ile telefon gorusmesinda benden yapmami istedigi ayarlar bunlar
yine olmadi
Reset atiyorum 45 MBit
1 saat sora 15MBit
2 saat sora 5 Mbit
3 saat sora 1 MBit
Sayın Kullanıcımız,
Tekrar kontrol sağlanması için destek hattımızı aramanızı rica ederiz. Dilerseniz iletişim bilgilerinizi ve uygun olduğunuz zamanı iletin, danışmanlarımız sizi arasınlar.
Saygılarımızla,
NetMASTER
Merhabalar,
CMW-383Z4 kullanıcısıyım. Aşağıdaki şekilde bir bağlantı yapmam mümkün müdür? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Modemin Arkasındaki 4 LAN portundan birine kablolu ile bağlı iken aynı anda diğer porta bir access point bağlamak ve Evdeki diğer kablosuz aygıtların hepsine access point aracılığı ile kablosuz ağı dağıtmak?
Kısacası böyle bir durumda diğer cihazlarım da ip alabilir mi?
Sayın Kullanıcımız,
Bu şekilde bağlantı yaparak sorunsuz olarak kullanım sağlayabilirsiniz.
Saygılarımızla,
NetMASTER
-
ben laptopta bağlanıyorum bu ayarları da yaptım ama pat diye sınırlıya düşüyor kablosuz ağdan çıkıp yine girince normal çalışıyor win 8 kullanıyorum daha bu sabah taktırdım lanet ettim ya 3-4 sene süperonline kullandım sayılıdır düştüğü bu nedir arkadaş ya ! -
modemin sürümü 81.524.392112mp1.799.022. 29tl 10mb tarife var, hız falan düzgün ama internette gezerken bir yavaşlık var nedense. league of legends oyununda 95 ping var. aynı binada aynı modemdan 2 tane daha var onlarla 75-80 ping oluyordu, ne yapmak lazım -
Şu modemden memnun olan bi benim sanırım. Şeytan kulağına kurşun 10gündür sorunsuz kullanıyorum interneti. -
quote:
Asus ile 48mbit alıyorum
Bahsettiğiniz asus RT-AC87U router 600-700 tl civarı, herkesin o kadar parası yok, ben tplink tl-wr1043nd ile gayet memnunum wifisi güzel bırak evi civar komşulara gittiğimde bile bağlı kalıyorum,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık dayanamadım bunu aldım. Sonuçları yazarım haftaya. Takipte kalın
http://www.n11.com/netmaster-wds-300-P13319925 -
quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTV
http://www.n11.com/netmaster-wds-300-P13319925
Hocam bu ayarlardan sonra herhangi bağlantıda herhangi bir kopma yavaşlama vs. yaşamadım demiştiniz tekrar mı olmaya başladı?
Edit: Bir de yanlış hatırlamıyorsam daha önce bu ayarları yapmıştım bu ayarlardan sonra benim dışımda evdeki diğer laptoplar ağa bağlanamıyor, sadece ben girebiliyorum bunun nedenini anlayamadım tekrar reset atmak zorunda kalmıştım. Diğer laptoplarda ağ görünüyor ama bağlantı sağlanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowyet -- 14 Aralık 2014; 18:56:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sowyet
quote:
Hocam bu ayarlardan sonra herhangi bağlantıda herhangi bir kopma yavaşlama vs. yaşamadım demiştiniz tekrar mı olmaya başladı?
Edit: Bir de yanlış hatırlamıyorsam daha önce bu ayarları yapmıştım bu ayarlardan sonra benim dışımda evdeki diğer laptoplar ağa bağlanamıyor, sadece ben girebiliyorum bunun nedenini anlayamadım tekrar reset atmak zorunda kalmıştım. Diğer laptoplarda ağ görünüyor ama bağlantı sağlanmıyor.
Konuda yazan sürümde geçerli bu olay. Yinede düzeltiyor az ama 3mbps'e düşüyor hız yine.
-
quote:
quote:
quote:
Konuda yazan sürümde geçerli bu olay. Yinede düzeltiyor az ama 3mbps'e düşüyor hız yine.
3 mbps derken kalıcı olarak mı düşüyor yoksa ara sıra bağlantı yavaşlamalarından mı bahsediyorsunuz?
Bende 20 mbit internet var AKK dolunca yine 3 mbite düşüyor şuanda 3 mbit mesela. Bu arada netmaster sürümü 022 olduğu için de yapamıyorum ayarları malesef diğer bilgisayarlar bağlanamıyor. Denemek amaçlı yapmak istedim her gün kopma vs. yaşıyorum. Anlamış değilim sürekli problem yok diyorlar aradığımda ve geldiklerinde modemi de değiştirdiler.
Ne yazıkki aynı modemden verdiler başka modem yokmuş!
-
quote:
quote:
quote:
quote:
3 mbps derken kalıcı olarak mı düşüyor yoksa ara sıra bağlantı yavaşlamalarından mı bahsediyorsunuz?
Bende 20 mbit internet var AKK dolunca yine 3 mbite düşüyor şuanda 3 mbit mesela. Bu arada netmaster sürümü 022 olduğu için de yapamıyorum ayarları malesef diğer bilgisayarlar bağlanamıyor. Denemek amaçlı yapmak istedim her gün kopma vs. yaşıyorum. Anlamış değilim sürekli problem yok diyorlar aradığımda ve geldiklerinde modemi de değiştirdiler.
Kalıcı olarak 3mbps oluyor modem resetleyince düzeliyor. Modem kendi kendini kitliyor hızı düşürüyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kalıcı olarak 3mbps oluyor modem resetleyince düzeliyor. Modem kendi kendini kitliyor hızı düşürüyor.
Acaba sürümü 020 yapma şansımız var mı? Arayıp mı yaptırmamız gerekiyor? 020'de hız düşmüyor değil mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X