Şimdi Ara

*Netload-Uploaded to-Extabit-Hotfile-* Dev Premium Kampanyaları* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
4
Favori
12.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

20 Ekim 2011 tarihinde 6 aylık FileServe üyeliği almıştım. Yaklaşık 4 ayda 4-5 kez üyelik bilgilerim değiştirildi, sonradan FileServe veremiyoruz, HotFile verelim dediler, bir süre sonra onu de veremiyoruz Filesonic verelim dediler!

En sonuncu hesap kapandı, daha da haber alamadım kendilerinden!
  • hesap almak için girmiştim ki şok :), 2-3 kez alışveriş yaptım kusursuz hizmet verdi arkadaş (pes dedirtecek kadar) ama gel gör ki işler değişmiş, geçmiş olsun...
  • aynen bende alışveriş yapmıştım ve hizmeti güzeldi özellikle şifre değiştiğinde ben uğraşmadan direk mail ime şifrelerin gelmesi güzel bir olaydı.Şuan böyle mail sistemiyle peşinden koşturmadan çalışan ve sorun yaşamıyacağımız bir satıcı varmı acaba?varsa bir link alabilirmiyim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1atasoy

quote:

quote:

quote:

quote:

satıcı arkadaş mailimi alır almaz gereğini yerine getirdi teşekkür ederim güvenilir bir satıcı iş yapılır

arkadaşın kapandı diye verdiği üyelikte paylaşım olmadığı halde paylaşımlı denip kapandı mail attım cevap bekliyorum

ikinci defa kapanan premium yerine yenisi verildi

üçüncü verilen hesapta süre bittiminden kapandı arkadaşa dün mail attım ama hala cevap yok.

bu şekilde kullanım sürekliliği olmuyor 2 defa paylaşım olmadığı halde paylaşımlı hesap sebebiyle kapandı üçüncü seferde süre bitiminden.

[size=6]Arkadaştan hala cevap yok anlaşılan 3 aylık üyeliğin üzerine bir bardak soğuk su içeceğiz

quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

Aynen arkadaşa bende çarşamba gününden beri 3 kere mail attım hesap için ama hala bir cevap yok ...

quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Kesinlikle haklısınız arkadaşlar..

20 Ekim 2011 tarihinde 6 aylık FileServe üyeliği almıştım. Yaklaşık 4 ayda 4-5 kez üyelik bilgilerim değiştirildi, sonradan FileServe veremiyoruz, HotFile verelim dediler, bir süre sonra onu de veremiyoruz Filesonic verelim dediler!

En sonuncu hesap kapandı, daha da haber alamadım kendilerinden!

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

aynen bende alışveriş yapmıştım ve hizmeti güzeldi özellikle şifre değiştiğinde ben uğraşmadan direk mail ime şifrelerin gelmesi güzel bir olaydı.Şuan böyle mail sistemiyle peşinden koşturmadan çalışan ve sorun yaşamıyacağımız bir satıcı varmı acaba?varsa bir link alabilirmiyim arkadaşlar.

KENDİSİ YİNE İŞ BAŞINDA FARKLI PLATFORMDA MİLLETİ DOLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR BİLGİNİZ OLSUN

BUYRUN

http://www.sanalpazar.com/3-Al-2-Ode-3-Aylik-Netload-Premium-Uyelik__isp6256239

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.