Şimdi Ara

Netlimitsiz 8 mbps'ye kadar.. lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldız_

Yaklaşık 5-6 aydır kullandığım internet tarifesi : Netlimitsiz 8 mb e kadar ( 15 gb kotalı )

Kotayı her seferinde fazlasıyla aşmama rağmen hiç bir zaman hızım 512 ye düşmemişti.
    Ama son 2 haftadır hızım 512 kb/sn.

Telekom uyandımı acaba ? Neden bu güne kadar kotayı uygulamıyorduda şimdi uygulamaya başladı ??*

Hızın düşmüş de olabilir düşmemiş de... Nasıl diyecek olursan düşmüştür hakikaten ya da bu genel arıza sebebiyle downloadlarda sıkıntı yaşıyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bağlantınızın yavaşlığı konusunda bir fikrim yok,

Ben 8 Mbite kadar 4 GB kotalı kullanıyorum, 4 Gb kotayı geçtiğim an hız 1 mbite düşüyor, bilginize....

Hadi ya.... Ben kotalı net paketlerinde hız düşümü olmuyor sanıyordum. Bol keseden indiriyorum. Daha önce 1mbit sabitlenmiş olarak kullanıyordum. Şimdi 8 mbit ama düşme yaşamadım. Hayırlısı....
  • bende 1 ay önce netlimitsize geçtim ancak henüz faturama 49lira yansımış değil geçen ay 53tl geldi. dedim herhalde tarife tam değişmedi gelecek aya kesin değişir ama yine aynı şey bu sefer 71tl geldi üstelik kotayada abanmış durumda değilim 13-14gb arasında. faturanın bu kadar yüksek gelmesinin sebebi ne olabilir?
  • Arkadaşlar Teşekkürler konuyu hortlatıyorum ama arkadaşların dediği doğru. 15GB'ı geçince hız 512'ye düşüyor. 1MBit forever

quote:

Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın.

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme/http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480p -- 22 Kasım 2010; 21:25:48 >

• ttnet adlı sömürü mekanizmasından ülke olarak bir an önce kurtulmalıyız ama nasıl? işte bütün sorun orada :) bende eskiden tintinnet kullanıcısıydım ama birgün çekilmez oldu hizmet kalitesi zaten veridikleri modemde iki de bir arıza yapıyordu kibrit kutusu gibi şey..herneyse şimdi BiriNet'e geçtim 1Mbit sınırsız kullanıyorum,bende bi ara düşünüyordum 8 Mbit sınırsıza geçmeyi sonra öğrendim hız indirimi olduğunu vazgeçtim tabi,bizim gibi download delileri yapamaz öyle 512 Kbit ile :D

o kadar şeref yoksunu ki bu ismi lazım olmayan şirket (tintinnet) Superonline tamamen kendi altyapısı ile hızlı ve kaliteli hizmt veriyordu bilenleriniz bilir 10 Mbit sınırsız 50 tl idi...bu şeref yoksunu şirket,superonline'a dava açıp zorla kota getirtti..asıl bu nasıl bi adalet ki kendi halkını sömürenlerle birlik oluyor...fazla yazdım biliyorum ama doğruları söyledim :D
  • ADSL (NET Paketler) ve ADSL2+ (16 Mbps'e Kadar) Paketleri için;

Ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 25 GB'yi (NETLİMİTSİZ Plus Paketi için 100 GB'yi, 16 Mbps'e Kadar 5 GB ve Limitsiz Paketi için 50 GB'yi) aştığında ADSL kullanım hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip eden aya girildiğinde, internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanılabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Eğer net limitsiz paketlerdeyseniz size 50gb kota veriyor bunu aşınca hızınızı düşüyor,diğerlerinde ise 25gb ya kadar kota var, limitsiz deyip limit koymak hangi akla hizmetse anlamak çok zor, zaten pahalı olan net ücretlerine birde bu kısıtlamalar getiriliyor, dua etmek lazım gene oranlar artmış geçmiş yıllara göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.