Şimdi Ara

netlerin düşünce ailenin bile yüzüne bakmaması :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde 3d'ye girdim. ondan önce de bilim anahtarı diye s*sonik bir denemeye girmiştim. neden bilmiyorum, orucun etkisi var mıdır yok mudur bilemem ama bu 2 denemede de normal netimden 5-10 net aşağı geldi. normalde asla kafama takmam çünkü bilirim arada gerçekleşen düşüşler normaldir ve o anki ruh hali-psikoloji falan sonucu çok etkiler. ama bunu bilmeyen aile fertleri sanki biz çalışmıyormuşuz, halimizden memnunmuşuz, biz hiçbir şeyi bilmiyormuşuz da her şeyi kendileri biliyormuş gibi hallere giriyorlar. sorduğum normal soruya bile cevap vermiyorlar yüzüme bakmıyorlar :D. lafa gelince desteklerler ama ufak bir deneme sonucunda bile yapmadıklarını bırakmazlar. bir de şey var: netlerini arttırman lazım, çalışman lazım, bak sınava şu kadar kaldı vs. bunları demeseler ben bilmiyordum gerçekten :Dd

yani o kadar can sıkıp hırs yaptırıyorlar ki artık şu raddeye geldim: sınavı onların bu tavırlarına inat kazanacağım. evet bu sınavı kazanmamda onların mutluluğu, gururlanması da bir amacım; ama bu tavırları da bir hırs kaynağım olacak.

bu saatten sonra it gibi çalışmayan itten beter olsun.

• Oltaya gelme küheylancığım, seni böyle ezerek gaza getirmeye çalışıyolar. Ters psikoloji yap ve her şeyi sal, işte o zaman winner mentalitye sahip olacaksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.