Şimdi Ara

Netlerim, Hedefim ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem 11'li, Fem 9'lu ve diğer yayınlardan birkaç deneme daha çözdüm. Finale gidiyorum ordaki denemelere de girdim çoğuna. Netlerime gelecek olursak

Türkçe: Genelde 35-36.25 geliyor. Yanlışlar genelde paragraf. 2012ygsde 1 yanlış yapmıştım halbuki ama baya paslanmışım.

Sosyal: En sorunlu dersim. Bir denemede tarih düşer, diğerinde felsefe. Netlerim 30-35 arasında gidip geliyor. Bazen 2y a falan düştüğü oluyor.

Matematik: Türkçe gibi, 35-36.25 çoğunlukta. Uzay Geometri ve simetri konusu eksik.

Fen: 10 neti geçemedim daha.

Hacettepe işletmeyi bırakıyorum hedefim 2k, tm2'de.

Fen çalışmalıyım sizce? Yoksa ygsde alan derslerini daha yüksektmek için onlara mı yoğunlaşıyım?

Bu arada, edebiyata yeni başladım. Mat2de karmaşık sayılardayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• banada cevremdeki tecrubeliler sunu dedi edebiyat icin
    ygs ye kadar calis ozetini cikar cunku kendine gore ozet cikartirsin cep kitaplarindan daha yararli olur dedi ygs den sonra zaten ezberlersin ygs den once kafani karistirma dediler benden ancak bu kadar.. insallah kazanirsin kardesim bende EGE UNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ CALİS ALLAH CALİSANA YARDİM EDER

• Fende kimya ve fizik çok basit oluyor.Biyoloji hem fazla bilgi hemde yorum gerektiriyor.Kimyayı 2 haftada bitirebilirsin.Fizik için 48 yılın çıkmış sorularını çözersen yeterli olur.Genellikle temel bilgi soruyorlar.20 net rahatlıkla yapabilirsin.Biyolojinin 3-4 temel konusu var genellikle onlarla ilgili yorum soruları geliyor geri kalanlar bilgi sorusu oluyor.Biyoloji için video seyredip geçmişteki soruların çözersen yeterli olur.Zaten yıllardır aynı tarzda sorular geliyor 1 yıl sorduklarını öteki yıl sormuyorlar vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtcnky

banada cevremdeki tecrubeliler sunu dedi edebiyat icin
    ygs ye kadar calis ozetini cikar cunku kendine gore ozet cikartirsin cep kitaplarindan daha yararli olur dedi ygs den sonra zaten ezberlersin ygs den once kafani karistirma dediler benden ancak bu kadar.. insallah kazanirsin kardesim bende EGE UNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ CALİS ALLAH CALİSANA YARDİM EDER

Sağolasın hocam sen de kazanırsın inşallah. Edebiyatta çok sıkıntım yok gibi. 2012'de 45 net yapmıştım, bu sene 50+ olması lazım tabi.
    Bence özetle uğraşma edebiyatta. Çok çok zamanını alır. Güvender edebiyat konu anlatımlı ve limit edebiyat el kitabı seni psikolojiye götürür. Onlara hakkını vererek çalış, üstüne de limit, birey, Güvender, Palme soru bankalarını çözdün mü 50+ hiç zor değil.
    Ben böyle yapcam edebiyatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stiletto009

Fende kimya ve fizik çok basit oluyor.Biyoloji hem fazla bilgi hemde yorum gerektiriyor.Kimyayı 2 haftada bitirebilirsin.Fizik için 48 yılın çıkmış sorularını çözersen yeterli olur.Genellikle temel bilgi soruyorlar.20 net rahatlıkla yapabilirsin.Biyolojinin 3-4 temel konusu var genellikle onlarla ilgili yorum soruları geliyor geri kalanlar bilgi sorusu oluyor.Biyoloji için video seyredip geçmişteki soruların çözersen yeterli olur.Zaten yıllardır aynı tarzda sorular geliyor 1 yıl sorduklarını öteki yıl sormuyorlar vs.

Sağolasın hocam.
    Biyoloji boğar gibi geliyor bana da. Kimyam iyiydi lise1'de. Yaparım herhalde onu.
    20 net çok iyi olur benim için.

• Ben kullanmadim ama Biyolojide Fem simetri iyi olur diye düşünüyorum. Iyi oldugu yönünde duyumlar almıştım. Kimya kek zaten ustune duserseniz bu 2 derside halledebilirsiniz, onyargili davranmayin yeter ki.
    Başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

Orijinalden alıntı: chtcnky

banada cevremdeki tecrubeliler sunu dedi edebiyat icin

Sağolasın hocam sen de kazanırsın inşallah. Edebiyatta çok sıkıntım yok gibi. 2012'de 45 net yapmıştım, bu sene 50+ olması lazım tabi.
    Bence özetle uğraşma edebiyatta. Çok çok zamanını alır. Güvender edebiyat konu anlatımlı ve limit edebiyat el kitabı seni psikolojiye götürür. Onlara hakkını vererek çalış, üstüne de limit, birey, Güvender, Palme soru bankalarını çözdün mü 50+ hiç zor değil.
    Ben böyle yapcam edebiyatta.

eyvallah kardesim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam lys tamamen rahatlama işidir. Aslında sınav da öyle..

Herkesin farklı yapısı var ama benim ki strese gelmeyen yapı.

Ygsye çok sıkı çalıştım..

######Dershanede--- Sınavda
    Türkçe : 35-40 - 30
    Mat : 30-35 - 25
    Sosyal : 35-40- 30

Lys'yi 1 ay bıraktım çalışmadım sonra

Mat : 40
    geo: 12
    edby: 1 boş
    coğ: full

rahat girdim ne olursa gidecektim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

Ben kullanmadim ama Biyolojide Fem simetri iyi olur diye düşünüyorum. Iyi oldugu yönünde duyumlar almıştım. Kimya kek zaten ustune duserseniz bu 2 derside halledebilirsiniz, onyargili davranmayin yeter ki.
    Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim hocam. Elimde Simetri Biyoloji, fem el kitabı, fem ilk adım soru bankası ve bir de ekip çözümlü soru bankası var. Dersanenin verdiği fen bilimleri soru bankası da var.
    Kimya için Simetri çok güzel anlatmış cidden. Vakit baya arttığı için ygsde sorulara detaylı bbakıyorum fende, simetri sorular için çok yeterli geldi.
    20 net çok çok iyi olacak inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Hocam lys tamamen rahatlama işidir. Aslında sınav da öyle..

Herkesin farklı yapısı var ama benim ki strese gelmeyen yapı.

Ygsye çok sıkı çalıştım..

######Dershanede--- Sınavda
    Türkçe : 35-40 - 30
    Mat : 30-35 - 25
    Sosyal : 35-40- 30

Lys'yi 1 ay bıraktım çalışmadım sonra

Mat : 40
    geo: 12
    edby: 1 boş
    coğ: full

rahat girdim ne olursa gidecektim :)

Teşekkür ederim hocam. Bu zaten 3.girişim olcak. Iki senede baya unutmuşum.

Sınavda baya heyecanım olduydu benim de ama genelde denemelere yakın gelmişti netlerim. Lysde matematik çok düşük gelmişti.

• quote:

Fem 11'li, Fem 9'lu ve diğer yayınlardan birkaç deneme daha çözdüm. Finale gidiyorum ordaki denemelere de girdim çoğuna. Netlerime gelecek olursak

Türkçe: Genelde 35-36.25 geliyor. Yanlışlar genelde paragraf. 2012ygsde 1 yanlış yapmıştım halbuki ama baya paslanmışım.

Sosyal: En sorunlu dersim. Bir denemede tarih düşer, diğerinde felsefe. Netlerim 30-35 arasında gidip geliyor. Bazen 2y a falan düştüğü oluyor.

Matematik: Türkçe gibi, 35-36.25 çoğunlukta. Uzay Geometri ve simetri konusu eksik.

Fen çalışmalıyım sizce? Yoksa ygsde alan derslerini daha yüksektmek için onlara mı yoğunlaşıyım?

Hocam seni tanıyorum okul puanın yarıya düştüğü için gidememiştin galiba.390 küsür ham puanın vardı yanlış hatırlamıyorsam.İnş hakkını alırsın hak ediyorsun çünkü.Ben senin yerinde olsam fen ve lys çalışıp ygs den deneme çözerdim.Benim netler 85-95 arası olduğu için bunları yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7CR

quote:

Fem 11'li, Fem 9'lu ve diğer yayınlardan birkaç deneme daha çözdüm. Finale gidiyorum ordaki denemelere de girdim çoğuna. Netlerime gelecek olursak

Hocam seni tanıyorum okul puanın yarıya düştüğü için gidememiştin galiba.390 küsür ham puanın vardı yanlış hatırlamıyorsam.İnş hakkını alırsın hak ediyorsun çünkü.Ben senin yerinde olsam fen ve lys çalışıp ygs den deneme çözerdim.Benim netler 85-95 arası olduğu için bunları yapamıyorum.

Doğrudur hocam:) 2 sene önce forumda aktiftim baya, forum daha güzeldi 2 sene önce. Bu saatten sonra dediğini yapıyorum zaten, fene başladım lys lere ağırlık vermeye başladım. Ygsde 105-110 arası geliyor netlerim, fen çözüp onu yükseltmem lazım.
    Beraber hedefe ulaşırız umarım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: o gemi bir gün gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: CR7CR

quote:

Doğrudur hocam:) 2 sene önce forumda aktiftim baya, forum daha güzeldi 2 sene önce. Bu saatten sonra dediğini yapıyorum zaten, fene başladım lys lere ağırlık vermeye başladım. Ygsde 105-110 arası geliyor netlerim, fen çözüp onu yükseltmem lazım.
    Beraber hedefe ulaşırız umarım:)

İnş hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.