Şimdi Ara

netlerim düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçek sınavda 35-1 matematik yapmıştım geçen 3d de 23 net geldi. ve geometri çalışmaya başlayınca netlerim düştü normalde en kötü 8 net yapardım çok kıl sorular çıkarsa şimdi 4 net yapıyorum anlamadım gitti

• forumdan çıkmıyorsun normal.

• lambaya fünf de

• çünkü hiçbir deneme ösym kadar kaliteli soru hazırlayamıyor. hazırlasa da bu sefer de zorluk seviyesini tutturamıyorlar. büyük ihtimalle yine en iyi netini sınavda yapacaksın.

bir de üstteki abimiz haklı full forumdasın

• Katılıyorum bu sene ösymnin termometre ve gerçek sayı soruları oldukça kaliteliydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt
    Tyt matta çok süre sorunum var hocam önerin nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her sınavda gelen klasik basit düzey sorular ne bekliyorsun? soruyu çözebiliyorsun diye sorular kalitesini kaybetmiyor, "zor soru = kaliteli soru" demek değil. o gerçek sayı sorusunun istatistiklerine baksak büyük ihtimal çoğu kişi patlamıştır gayet yerinde ve güzel bir soru olmuş açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben bitmişim. Özdebir sonucum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu inanarak mı söyledin cidden aynı soru lgsde çıkmıştı gerçekten rakip olma potansiyelindeki kimse yanlış yapmamıştır o soruyu

• ArthurDayne. kullanıcısına yanıt
    Geometriyi iyi oturt eksik bariz konular varsa onları kapat onun harici deneme bence

herkesin rakibi ilk 10k değil kanka. kolay soru olmasa bu sefer de sadece ilk 20k'yı yığılma olmadan (belki) sıralarlar. tabii ki bana kalırsa biraz daha eleyici soruyla değiştirmeleri iyi olur ama ben daha geniş bir açıdan bakarak değerlendiriyorum bu tarz şeyleri.

gerçekten rakip olma potansiyelindeki kimse yanlış yapmamıştır ancak sen bu soruyu cidden herkesin yapabileceğine inanıyor musun asıl? öyle gibi konuşuyorsun çünkü. bence ikimiz de biliyoruz ki bu tarz spesifik tanımları bu sınava giren %85'lik kesim bilmiyor.

kalemi hizli kullan, sallana sallana ozenli bi sekilde cozmeye calisma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanallahim3 kullanıcısına yanıt
    Hızlı çözmeye çalışıyorum hatta yazım okunmuyor hızlı yazmaktan ama 60 dkda 30 soru anca bitiyo sonra stres yapıyorum yetiştircem diye 5 soru boş kalıo

Geometriyi düzelttim,2 günde bir mat deneme çözüyorum ama 70-80 dk sürüyo

bence o tavsiyeyi şu şekilde güncelleyelim. hızlı çözmeye çalış ama o panik havasında bir hızlılığı kastetmiyorum. rahat takıl biraz, soruları defalarca başa dönerek okuma. gerekirse biraz daha yavaş oku ama okuduğunda o soru aklında kalsın. hızlı çözücem diye tekrar tekrar okuyorsan aslında daha çok zaman kaybı yapıyor olabilirsin.

o zaman matematik calismaktan baska bi caren yok  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.