Şimdi Ara

Netleri 110 + ya çıkardım ancak sağlığım bozuluyor değer mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençken yani vaktinde okuyamamıştım,29 yaşına geldim üniversite okuma hevesi geldi.Yalnız yaşıyorum,dün akşam 7 gibi kalktım bu saate kadar 14 saat çalıştım.Tabi bu kadar çalışırken sigara ve kahve tüketimi iyice arttı.Dün 7 den bu saate kadar 16 kahve,2 pakette sigara içmişim.Şimdi Ygs den sonra 1 sınav daha var.Böyle devam edersem sağlığım iyice kötüye gidecek.Oda resmen kahvehaneye döndü.Bu saatten itibaren kessem bile fazla bir düşüş olacağını sanmıyorum aslında,yeterince çalıştım.

• 14 saat çalışma 6-7 saat çalış sınava az kaldı bu saatten sonra olmassa seneye denersin ama 16 kahve felan iyi değil bence
  • 16 kahve mi naptin abi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helvani kahveli yapariz abi o ne deymez hic bir sey icin

• O kahveyle çok değil2-3 aya kalp krizi geçirirsin

• Öldüğünde de geleceğini düşünürsün artık ben nerde çalışcam para kazanacağım diye.

İroni bir yana sağlığın kötüye giderse sağlığını geri kazanmak için kazanmak için uğraştığın paranın bilmem kaç katını hastanelere harcayacaksın. Sağlık her şeyden önemlidir. Öyle olmasaydı Sabancı mutlu olurdu.

Ayrıca seni düşünen sevdiklerin vardır elbette, hedefin için onları üzmeye değmez.
  • Suçlu ders calismak degil, kahve ve sigara. tuketme ikisini sorun kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.