Netspeed'den Netgsm'e geçiş yaptım. 24 saat içinde geçiş tamamlandı ve daha önce kullandığım gibi 100 Mbps download / 20 mbps upload hız alabiliyorum. 6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz. Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz Referans Kodu : NTGVS3E6GP Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVS3E6GP |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (54. sayfa)

-
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50
Yeni geçtim en az 1 sene kullanırım.
-
Yeni üyeyim 6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
Kod : NTGPT9HDX
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9HDX
*Faturalarım otomatik ödeme talimatlıdır.
-
Davet kodu : NTG3GR5L7
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG3GR5L7
Başvuru Linki :
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3GR5L7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.
Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Referans No: NTGLTH8ZI8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 26 Aralık 2024; 20:33:36 >
-
Comnet mağduru olarak NETGSM e geçtim.
Pink değeri düşük
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
Kod :
NTGHYRB8ND
Başvuru:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHYRB8ND
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_kadir -- 26 Aralık 2024; 20:44:57 >
3 aydir netgsm kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG7B2DYY
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i87 -- 26 Aralık 2024; 22:8:11 >
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
COMNET'ten gecis yaptim. Memnunum.
6 ay 40 TL indirim için
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6
hattimi iptal etmeyeceğim, gönül rahatlığıyla 6 ay indirimden faydalanabilirsiniz
Yaklaşık 5 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!
Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.
Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)
Referans Kodu: NTGQBP0C75
Abone Adım: Bülent Kartlı
NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303
-
Net gsm ev interneti için referans no=NTGJ4OWOIU
-
MERHABALAR SÜSLÜ KELİMELERE GEREK YOK her ay 40 TL indirimden faydalanmak için refarans kodunu paylaşıyorum.
KODU KULLANAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
FATURAM OTOMATİK TALİMATLIDIR.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQBEGTNI
Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
Tavsiyem telefonla arayıp geçiş yapmak, 5-10 dakika bekletiyorlar, ama geçişi hızlı yapıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG52ND3T9 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9
İnternet operatörü arayanlara uygun fiyatlı tavsiyemdir.
Netgsm Güncel Referans Kodu NTGNVXU43X ile 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
İsim Soyisim: Murat Erdurmuş
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNVXU43X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X