Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: memogecici Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
46
Favori
28.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

Referans Kodum: NTGNUZ1JE2

Abone Adım: Pelin Denizhan

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2

Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!

Başvuru Tel: 0850 309 03 09 

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

• Netgsm Referans Koduyla İndirim Fırsatı!

Aksaray'da yaşıyorum ve burada gördüğüm bir referans koduyla Netgsm’e üye oldum. Siz de benim referans kodumu kullanarak üye olursanız, hem siz hem ben indirimden faydalanacağız! Kullananlara şimdiden teşekkürler.

Müşteri hizmetlerini arayarak başvurunuzu yaparsanız daha hızlı işlem sağlanıyor. Bu kodla, 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanabilirsiniz.

Referans Kodu: NTGJKNRTID

Abone Adı: Muhammed Uysal

• Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.

Referans kodum: NTGQ7PPJY

Ramazan Bağcıgil

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQ7PPJY

• Başvurunuz esnasında NTG0ONEVG kodunu yetkiliyle paylaşabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirim kodu.

Kodu kullanarak başvuru linki [TIKLA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 5 Kasım 2024; 16:3:9 >
  • Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGE6FC780
    Başvuru için tıklayınız
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

Modem kurulumu için de mesajla ulaşılırsa yardım edebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üç aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

08503090309

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTG8FDEMOI
    Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8FDEMOI

Referans Kodu : NTGH51ZWJV
    Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGH51ZWJV
    Vedat erdem

• Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

Referans Kodum: NTGNUZ1JE2

Abone Adım: Pelin Denizhan

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2

Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!

• Bu konuda referans paylaşan birinin koduyla geçiş yaptım bende 20 küsür saatte geçiş yapıldı tavsiyem 0850 303 0303 numaralı çağrı merkezini arayıp geçiş yapın çok hızlı işleme alınıyor.

Referans kodum: NTGVRQAO7V

Bu kodla geçiş yaptığınızda ilk ay hariç 6 ay boyunca hem size hemde bana 40 TL indirim yapılıyor faturaya.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRQAO7V

• Poyrazwifi den geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz

Referans Kodu : NTG0A0Q61Q 

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q

abone: ilker doğanca

• Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere, refrenans kodu ile ilk 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim.

Bu kodu kullanarak Netgsm abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.

Referans Kodu: NTGQA5AQ20

Link:

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQA5AQ20

Not: Telefon ile arayıp başvursanız işlemler daha hızlı ilerliyor. Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde kampanya ya dahil edileceksiniz.

Referans Kodu : NTGH51ZWJV
    Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGH51ZWJV
    Vedat erdem

• Merhaba Arkadaşlar;

Ev- iş internetimi uygun fiyat için, TURKNET ten NETGSM ’geçiş yaptım. İkinci gün arandım. İki saat içinde "Kullanıcı adı ve şifre mesaj olarak geldi kesintisiz geçiş yaptım. Hız vs aynı. Tavsiye ederim.

GÖZÜNÜZ KORKMASIN, Üşenmeyin derim.

Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.

Siz de benim referans kodumla üye olursanız, hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

DEÇİŞ DETAYLARI VE XDSL MODEM e  Kullanıcı adı ve Şifre girişine YARDIM İSTERSENİZ; Bu meajın sol üst köşesindeki EmekliHU yazısının üstünde imleci bekletirseniz "Özel Mesaj Gönder" yazısı çıkar oradan mesaj yazın veya Bu siteye üye girişi yaptıktan sonra Bu mesajın sağ üst kısmında “PM” linkinden özel mesaj yazın. Açıklamayı oradan göndereyim. Burada yazdım, uzun diye mesajım silindi.

Referans Kodu : NTGXB98UTC

Başvuru için aşağıdaki linki tıklayınız. Linkteki Ön kayıt formunu doldurun, en kısa sürede müşteri hizmetleri sizi arar.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXB98UTC

• Merhaba, Poyraz'dan geçtim 4 aydır kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Kampanya yıl başından önce yapılan başvurular için görünüyor acele edin...

6 ay boyunca her faturadan hem sen hem ben karşılıklı 40 TL indirim kazanacağız.

Referans Kodum: NTGHBZV6TM

Abone Adım: Oğuzcan KURT

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHBZV6TM

Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca dönüşler gecikebiliyor.

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replyer -- 8 Kasım 2024; 13:25:3 >

• Yaklaşık 3 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!

Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.

Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)

Referans Kodu: NTGQBP0C75

Abone Adım: Bülent Kartlı

NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQBP0C75

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.