Şimdi Ara

Netflix TR Dizi Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
39
Favori
47.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ona bile gerek yok, seyircilerin yüzde kaçının beğendiğini yazsalar o bile yeterli olacak ama ticari nedenlerden ötürü koymadıklarını düşünüyorum. Sonuçta bir dizi gözüne takıldı, puanına baktın kötü. Haliyle izlemeyeceksin.

Çoğu kişi Imdb puanına falan bakmadan izliyor zaten. Bunu düşününce mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Aslında ona bile gerek yok, seyircilerin yüzde kaçının beğendiğini yazsalar o bile yeterli olacak ama ticari nedenlerden ötürü koymadıklarını düşünüyorum. Sonuçta bir dizi gözüne takıldı, puanına baktın kötü. Haliyle izlemeyeceksin.

Çoğu kişi Imdb puanına falan bakmadan izliyor zaten. Bunu düşününce mantıklı geliyor.
    İşte bu da netflixin kaliteden ziyade tüketim odaklı olduğunun 1 numaralı kanıtlarından biri.

O yüzden netflix sürekli art arda birbirine benzeyen aynı yerden çıkmış olduğu belli olan bir ton dizi ve film çıkarıyor. Çünkü tamamiyle tüketime odaklanmış durumda.

Mesela bir hbo , bir amc falan öyle değil. Amazon prime video'da bir nebze yine kalite odaklı diyebiliriz imdb verilerini paylaşması olsun, amazon orijinal dizilerinden belli bir standartın üzerinde olması olsun.

Valla netflix'in bundan 4-5 sene sonra işi zor. Disney+ geliyor, apple'ın stream servisi geliyor. Amazon her geçen gün abone sayısını arttırıyor.

Tüketim yerine kaliteyi tercih edecek insanlar yavaş yavaş başka yerlere kayacak gibime geliyor. Şahsen bunlardan biri de ben olacağıma eminim.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Netflix'teki çeşitliliğine yakın zamanda erişemez bu platformların hiçbiri, belki Disney bir nebze öne çıkabilir ama onun için de sağlam bütçe ayırması gerekiyor. Şimdiden en az 30-40 tane yüksek veya düşük bütçeli özgün yapımın prodüksiyonuna başlamış olması gerek.

Prime Video'da da fazla çeşitlilik yok, özellikle international yapımlar ve belgeseller yok denecek kadar az. Yalnızca bazı Japon ve Hint yapımları var ki kalite olarak Breath dışında neredeyse hiçbiri umut verici seviyede değil. Bir süre sonra hep aynı şeyleri izliyormuşsun gibi hissediyorsun yapımların hepsi Abd menşeili olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selfmachine

Twitter'da dizi-film önerileri yapıyorum. Takip etmek isteyenleri beklerim:https://twitter.com/selfmachine
    Şimdi gördüm, teşekkürler. Takibe alayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix’i hala denemedim. Filmleri yetersiz bulunuyor ve eski arşiv var deniyor. Popcorn filmler de olur bana gerçi. Dizi takibi için de uzun süreli üyelik lazım, çocuklardan bakamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Netflix’i hala denemedim. Filmleri yetersiz bulunuyor ve eski arşiv var deniyor. Popcorn filmler de olur bana gerçi. Dizi takibi için de uzun süreli üyelik lazım, çocuklardan bakamıyorum.
    Sadece film için kullanmak isterseniz hayal kırıklığı yaratır. Güncel, yeni çıkan filmleri bulamazsınız. Sadece film değil de yabancı diziler de izlemek isterseniz yeterli gelir sanırım. Kişiden kişiye değişebilen bir durum. Neleri seviyorsunuz, popüler çok sevilen dizilerden neleri izlediniz izlemediniz örneğin, duruma göre değişebilir. Biraz da belgesel, stand up gösterileri gibi çeşitli programlar var.

Çocuklara göre de izleyecek bir şeyler bulabilirsiniz. Örneğin Disney'in Brave adlı filmi eklenmişti geçenlerde. Çizgi diziler, bazı animasyon filmler ve diziler var.

Çocukların yetişkin içeriklerine erişememesi için Çocuk profili seçeneği var.

Kendi profiliniz içerisinde ise PIN kodu atayabiliyorsunuz çocukların belirlediğiniz yaş sınırının üzerindeki içerikleri açamamaları için. Direkt profil'e girişi şifreleyemiyoruz.

1 aylık ücretsiz deneme süresi var. İsterseniz o sürede bir deneyip iyice kurcalayın, memnun olmazsanız iptal edersiniz.

Netflix TR Dizi Listesi

• Çok teşekkür ederim hocam.
    Popüler yabancı film ve yabancı dizi severim genelde. Vahşi belgeselleri de severim. Bizimkiler 3 yaşın altındalar.
    Dizileri cezbedici gözüküyor dediğiniz gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Bu arada blutv'yi sadece türkiye ofisi almamış. Pek çok netflix ülkesi almış. Blutv ceosuna göre 180 ülkeye birden satılmış netflix'le diyorlar.

Valla hakan protectordan daha büyük bir başarı ne yalan söyleyeyim
    Şimdi Google'dan aratıp dediğin haberi buldum hocam.

BirGün Gazetesi
    Türkiye’nin ilk internet dizisi Masum, Netflix’e satıldı
    https://www.birgun.net/haber-detay/turkiyenin-ilk-internet-dizisi-masum-netflixe-satildi.html

Masum çıkalı 2 sene olmuş. Galiba bazı kendi özel yapım dizilerini böyle bir süre kendilerine saklı tutup bir zaman sonra diğer platformlara lisans satışı yapacaklar. Gelir elde etmiş olurlar bu yolla. Bozkır'ı da bir iki sene sonra satabilirler. puhu da Şahsiyet'i satar belki mesela.

Netflix TR Dizi Listesi

• 4 milyon abonemiz var diyorlar, baya fazlaymış valla. Bu kadar beklemiyordum. Netflix'in kaç acaba baya merak ediyorum 1 milyon var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

4 milyon abonemiz var diyorlar, baya fazlaymış valla. Bu kadar beklemiyordum. Netflix'in kaç acaba baya merak ediyorum 1 milyon var mıdır
    Ona ben de şaşırmıştım, bilmem kaç yüz binli sayıdır diye düşünüyordum.

Sonra aklıma şu geldi. 4 milyon kayıtlı üye derken bunlar şimdiye kadar abone olmuş, üyeliği bulunan kişi sayısıdır belki. Yani 1 hafta deneme kullanıp devam etmeyenler, bir süre ücretli kullanıp iptal edenler ve ücretli üyeliği devam edenler. Hepsi bu sayının içinde olabilir. Mesela benim üyeliğim, hesabım var, duruyor ama şu an abone değilim. Böyle hepsi sayılmış olabilir.

• evet öyle büyük ihtimalle, bende şimdi tekrar okuyunca anladım. Kayıtlı üyemiz diyor , abonemiz demiyor.

netflix bundan fazla mıdır sence kayıtlı üye konusunda?
  • Telefondan girince bu dizilerin ancak %10'unu görebiliyorum.Dizi arıyorum fakat bu kadar içerik olduğunu bilmiyordum.Neden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanana kadar netflix ' e bende tereddütle yaklaştım ama , ps4 ile bandersnatch adlı yapımı izledim , bildiğin filmi ben yönlendirdim , enteresan bir deneyim di , çok şaşırdım , adamlar yapmış yani.
  • the Good Place 3. sezon gelecek mi Netflix'e?
  • @BlackLead Abone sayısı Blu'dan fazladır da kayıtlı üye bilemeyeceğim. O da biraz fazladır sanırım

@N. Chomsky Gelir de yakın zamanda geleceğini sanmıyorum. 1 Şubat 2018'de biten 2. sezonu yanlış hatırlamıyorsam sonbaharda gelmişti. 3. sezon da geçtiğimiz günlerde bitmiş. O da sonbaharda gelebilir. Belli de olmaz. 3. sezon şu an bein'de görünüyor. Burada bir süre kalıp daha sonra Netflix'e gelecek galiba. İlk iki sezon silinmiş.
    www.beinconnect.com.tr
    The Good Place - Komedi - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/the-good-place

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

Telefondan girince bu dizilerin ancak %10'unu görebiliyorum.Dizi arıyorum fakat bu kadar içerik olduğunu bilmiyordum.Neden acaba?
    % 10'u derken şaşırdım. Hepsini tek tek kontrol edip eklemiştim, arada bir kaç tane silinen olmuştur da % 90'ı da silinmedi ki

Hangi dizileri bulamadınız bi kontrol edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

@BlackLead Abone sayısı Blu'dan fazladır da kayıtlı üye bilemeyeceğim. O da biraz fazladır sanırım

@N. Chomsky Gelir de yakın zamanda geleceğini sanmıyorum. 1 Şubat 2018'de biten 2. sezonu yanlış hatırlamıyorsam sonbaharda gelmişti. 3. sezon da geçtiğimiz günlerde bitmiş. O da sonbaharda gelebilir. Belli de olmaz. 3. sezon şu an bein'de görünüyor. Burada bir süre kalıp daha sonra Netflix'e gelecek galiba. İlk iki sezon silinmiş.
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/the-good-place
    Netflix 4 kişi kullanan çok ve Blu aynı anda siteye bile girsen seni çıkarıyor, bundan dolayı üye sayısı fazla olabilir. Bir de 01 dizisi için üye olup sürekli devam eden, sanırım iptal et aç uğraşmamak için, çok fazla kişi var ben 3 aylık kupon alıp sonra ara veriyorum mesela ama hiç iptal etmeyen çevremde var fazla

• Güncel dizileri ekleme konusunda çok yavaş kalıyor Netflix. Better Call Saul'un ikinci sezonunu da böyle geç getirmiştiler, 3. sezonu biteli 1.5 sene olacak henüz onu da eklememişler. Neyse izleyecek başka bir yol bulurum artık.
  • Epeydir erteliyorum bir Cosmos'a bakayım dedim kaldırılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Güncel dizileri ekleme konusunda çok yavaş kalıyor Netflix. Better Call Saul'un ikinci sezonunu da böyle geç getirmiştiler, 3. sezonu biteli 1.5 sene olacak henüz onu da eklememişler. Neyse izleyecek başka bir yol bulurum artık.
    BCS 3. sezon var, eklenmişti. 4 de geç gelir.

@ONURTO Cosmos gideli 2 ay falan oldu galiba.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.