Şimdi Ara

Netflix'in büyük fan etkinliği duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in büyük fan etkinliği duyuruldu



    Netflix platformunun yeni sezondaki içerikleri görkemli şovlarla tanıtacağı büyük etkinliğin detayları belli oldu. Gelecek ay sonunda TUDUM adı verilen ilk global fan etkinliğine hazır olun.



    Netflix TUDUM nedir?



    Netflix platformunun ilk global hayran etkinliği olma özelliğine sahip TUDUM için detaylar belli oldu. TUDUM aslında platformun ikonik giriş tınısını temsil ediyor. Toplam 3 saat sürecek olan etkinlikte ünlü isimler de boy gösterecek.



    Ayrıca Bkz.Yılın beklenen filmi Venom 2: Let There Be Carnage bir kez daha ertelendi



    25 Eylül tarihinde saat 07.00 itibariyle başlayacak olan etkinlik Youtube, Twitch ve Twitter üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Stranger Things, The Witcher, Cobra Kai, Money Heist, Bridgerton, The Crown, Ozark, The Umbrella Academy ve Red Notice gibi 70 civarında içeriğin tanıtımı yapılacak.



    Etkinlikten 4 sanat önce de bazı şovlar da olacak. Bu şovlarda Güney Kore ve Hindistan odaklı içeriklerin yanı sıra bazı anime serilerinin de tanıtımı yapılacak. Tüm etkinliğin yayıncılar tarafından eş zamanlı olarak yayınlanabileceği ifade ediliyor.





     




    Kaynak:
    https://www.engadget.com/netflix-global-fan-event-tudum-twitch-youtube-140027603.html







  • Bunları yapıcapına orjinal içeriklerime 2 senede bir 10 bölümlük kısa sezonlar yerine daha hızlı içerik üretsin. Her şeyden tadımlık veriyor. Bir çoğunun devamı gelmedi 1 senedir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.