|
Vali olduğunda yer yıl 19-26 Nisan tarihlerini sözde "Ermeni Soykırımı'nı Anma Günleri ilan eden eski California Valisi değil mi bu?
|
|
|
|
|
Arnold Sivastanegezer |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Kasım 2020; 13:33:47 > |
Avusturya kökenli kendisi Avusturyalılar Germenlerden farklı görür kendilerini Hun devrinden kalma bir kinleri var Türklere Almanlar Atamız Attila ya baba der bunlar nefret ederler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bunu ben de biliyorum da, bu adam yirmili yaşlarından bu yana Amerikalı olmuş zaten. Öyle Avusturya milliyetçiliği gibi duyguları olduğunu sanmıyorum. Zaten o derinlikte bir entellektüel karakteri yok. Yarışmaya hazırlanırken babasının cenazesine bile katılmamış formunu korumak için. Full pragmatist bir adam. |
Anlıyorum canım sakin ol Bu arada macarlar Ural kökenli orada yaşayan Kıpçaklar da Asya kökenli Asya kökenli Kıpçaklara Macaristan da ve Ukrayna da Kun denir yani Attila Kıpçaktır macar değil Hungary Macaristan demek değildir Kunların yurdu manasını taşır Aynı Türkiye ismi gibi ilk adlarından biri de Türkiye prensliğidir Macaristannın sadece biz Türkiye Türkleri oraya Macaristan diyoruz biraz daha aydınlan Macar kralını öldüren Kıpçak komutanın adı da kemençe dir bunu da bonus olarak kabul et < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengrist -- 14 Kasım 2020; 8:32:45 > |