Şimdi Ara

Netbook açılmıyor acil bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba benim netbookta win 7 vardı ve ben buna linux mint kurdum ve açılış ekranında win 7 mi linux mint mi diye soruyordu ve sonradan D diski kayboldu sanırım linux buraya kuruluydu. Bugün pcye virüs bulaştı bende recovery ile win 7 yi tekrar kurmaya çalışıyordum ve disk yönetiminden 167 gblik bir alan vardı D diye tahmin ettiğim ve burayı sildim tekrar biçimlendirdim D olarak ardından boot ekranından removable yi seçtim 1. Okuyucu olarak ve sonra aşşağıdaki ekran geldi ne recovery yapabiliyorum nede win 7 açılıyor tahminen sildigim bölüm de linux mint kuruluydu . Assagida resmi attım lütfen yardımcı olur musunuz pcyi kapatıp açıyorum direk bu geliyor bot ekranı da açılmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeze1 -- 29 Kasım 2015; 19:34:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf gözükmüyor.
    Removable secersen çıkarılabilir usb flash disk üzerinden boot yapmış olur. İşletim sistemin usb ye yazılı ve bu usb takılı mı?
    Removable yerine cd rom seçip cd ile format atmayı da deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Fotoğraf gözükmüyor.
    Removable secersen çıkarılabilir usb flash disk üzerinden boot yapmış olur. İşletim sistemin usb ye yazılı ve bu usb takılı mı?
    Removable yerine cd rom seçip cd ile format atmayı da deneyebilirsin.

Ustam linux grup ekranı diye geçiyor hata nette baktım . Error: unkowm filesystem
    Entering rescue mode ...

Yazıyor hatada kafayı yiyecem win 7 açılmıyor da bot ekranı da açılmıyor napacam bilmiyorum

• F2,F5, Delete vs ile biosa girmeyi denedin mi ?

• quote:

F2,F5, Delete vs ile biosa girmeyi denedin mi ?

Hocam şuan biostayim napabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows kurulum cd sini tak. Boot priotry menusunde ilk sıraya cd rom seç ve f10 ile kaydet. Windows cd si üzerinden kurulum başlayacakmı bir bak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 29 Kasım 2015; 20:17:43 >
  • quote:

Windows kurulum cd sini tak. Boot priotry menusunde ilk sıraya cd rom seç ve f10 ile kaydet. Windows cd si üzerinden kurulum başlayacakmı bir bak bakalım

Netbook cd okumuyor hocam .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Titriyor Bir Bakın Acil :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmmm o zaman windows kurulum iso dosyası indirip bunu rufus ile boş bir usb flash belleğe yazdır onunla bopt et.

• Recovery ile dönme şansın yok gibi gözüküyor. Ya harici bir DVD sürücü ile ya da USB bellek ile bir kurulum medyası oluşturup format atacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.