< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 29 Ağustos 2024; 10:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (42. sayfa)
-
-
Aynı şekilde bende de internet gitti. Bende anadolu yakasındayım ve internet bağlantım fiber. Netbone Online Islem Merkezide açılmıyor. Umarım bir an önce çözerler.
-
Benimde ayni sirkette elektrikler gitti herhalde ne telefon ile ulasiliyor nede web sayfalarina giriliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiber, Sancaktepe. Boom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber, Kartal gitti.Web sitesine ulaşamıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir-Kemalpaşa bağlantı gitti yarım saattir hiçbir yere ulaşamıyoruz. Netbone durumu düzeltelim lütfen
Hepsi bir anda nasıl gider anlamak güç:D
DNS sunucuları gitti muhtemelen.Web sitesi düzeldi.Saldırı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site açıldı ama online işlemlere girişte hata var arkadaşlar. İnternet hala gelmedi bu arada
İnternet geldi.
-
Benim fiber dönüşüm olayı adresten dolayı olmuyor. Belediyede düzeldi adres ama internette hâlâ sıkıntı var mı bilmiyorum çünkü Netbone biz de adresi göremiyoruz diyor. E Türk Telekom zaten yardımcı olmuyor. xDSL numarası ile adresin değişip değişmediğini öğrenemez miyim acaba? Yeni abonelik açacağım olmadı ama onda da yaklaşık 1000 TL masraf var.
-
-
Yok, bilgileri giriyorum ama site yenileniyor. Ben nette bulamadım böyle bir site.
-
Ev telefonu varsa; Plusnet veya Millenicom üzerinden bakın isterseniz.
-
Yok maalesef, ev telefonunu kapattım.
-
Yeni abonelik yerine; eski adres gözüküyorsa, yeni adrese nakil yapılmaz mı? Daha ucuza gelir gibi, ne kadar mantıklı bilemem.
-
Denerim şansımı da işlemler de uzun sürüyor. Ben adreste bir sorun olduğunu bilmeden 8 ağustosta başvuru yaptım fiber dönüşüm için mesela TT ekibi 24 ağustosta geldi. Netbone'u arayıp sorarım bi' ama. Bugün pazar yarın sorarım.
-
Anladım; sormakta fayda var, sorunun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X