Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kombici_Olduk

dünkü grafiğim öğrenme modunun gerçekleşmesini bekliyorum

çünkü yerden ısıtma da set sıcaklığını sürekli geçiypr

şuan bile 21,5 set değerindeyken yaklaşık 2 saat devrede kalmış ve 22 derece yapmış evi

program
    00 - 07 21 C
    07-17 21,5 C
    17 - 24 22 C

termostat en soğuk odada diğer odalar işuan için salon 23,7 derece :)
    denge bir türlü kurulamıyor :(*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

23,7 derece olan odanın sıcaklığını düşürmek için kollektörden vanayı kısmaktan başka çareniz yok. Sadece netatmo için değil 100000 tl ye bile termostat alsanız sizin bu sorununuzu çözemez :)

• macerhan kullanıcısına yanıt
    Orası aynen öyle ben odaları eşitleyemeyeceğim orası anlaşıldı sadece konforu arttırmaya çalışıyorum

Bu arada baya kıstım o odayı ama neredeyse kapatacağım 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eveeeet siri ile işyerinden komut veriyorum yine çalışıyor
  • haftalık program girdim saat 17 de 22 dereceye alması gerekiyordu fakat hala kombi devreye girmedi ?
    Neden olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

haftalık program girdim saat 17 de 22 dereceye alması gerekiyordu fakat hala kombi devreye girmedi ?
    Neden olmuş olabilir?

Kendi kendime cevap vermiş olayım ev boş moduna almıştım manuel kalmış ben değiştirene kadar seçeneği vardı onu kaldırdım
    haftalık ayara döndü.
  • Isı ayar alanı diye birşey var o ne işe yarıyor?
    Bu oda için ısı ayar alanı oluştur 0 derece
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    Evde herhangi bir termometre varsa onunla kalibre edebilmek için

• Netatmoda raporlar ne zaman geliyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

Benimkinde zaman dilimi. Europe/İstanbul

Yazıyor, sorun olmaz dimi

saatlerin ileri geri alınma zamanlarında problem oluyor
  • en son yazılım sizde ne gözüküyor?
    Ben de benzer sorun ile MiGo'da yaşadım. Sorunun Zaman Dili ile ilgili olduğunu anladım. 2 gün öncesine kadar MOSCOW Zaman Dilimi üzerinden sorunsuz çalışıyordu ama son 2 gündür tekrar kendi zaman dilimine göre davranmaya başladı. TR'de yaz-kış zaman dilimini kaldırdıklarından beri bu şekilde davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osenemoglu

Ben o şekilde yorumlamamıştım, teşekkürler,
    Ben istenen oda sıcaklığına eriştikten sonra, ısıyı sabit koruması için kaç dk.'da bir çalışıp kapansın diye düşünmüştüm.

Bu arada ben IFTTT uygulaması ile başarılı şekilde kullanıyorum benim MiGo'yu. İleride müsait olduğumda örnek bir uygulama ile bilgilendirme yapacağım.

Gerçi uygulayan meraklı arkadaşlar kesin vardır.

Örneğin, evden en son kişi ayrıldığında Kombi kendini GECE moduna alıyor, evde kimse yokken eve yaklaşan biri olduğunda da programladığınız moda geçiyor.

İfttt nasıl kullanılıyor, çözemedim?

• Erişim sağlayamıyorum başa sorun yaşayan var mı

• Bir de öğrenme modu gerçekleşmişti . O sırada bağlantı koptu tamam butonuna bastım ama devreye girip girmediğini nasıl anlayacağım

Bir de şu sekme açıldı bunı ne yapmak lazım

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

• Bir de öğrenme modu gerçekleşmişti . O sırada bağlantı koptu tamam butonuna bastım ama devreye girip girmediğini nasıl anlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kombici_Olduk

Bir de öğrenme modu gerçekleşmişti . O sırada bağlantı koptu tamam butonuna bastım ama devreye girip girmediğini nasıl anlayacağım

Hayirli olsun. Birsey yapmaniza gerek yok artik tahmin acik bu seklde kullanmaya devam edebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• macerhan kullanıcısına yanıt
    Bakalım nasıl sonuçlar verecek neler yapacak şuan hedef sıcaklığı çok geçiyordu bakalım şimdi nasıl olacak

• *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

bu ay gelen rapor ve son 3 günlük raporlar.
    hala daha set sıcaklığını geçiyor ev. erken kapatma olayı olmuyor mu netatmoda

öğrnme sadece erken açılması ile alakalı mı
    yanii örnekle verecek olursak
    set sıcaklıpğı 22 oda 21,5 kombi yandı normalde 22,1 e kadar çalışası lazım ama ısınma sürelerini ölçüp 21,7 de kombiyi kapatıp gerş kalan sıcaklığı zamanla arttırıyor gibi işlemiyor mu

• Bende bugün özellikle gözlemledim ev in derecesi 22.0 ayarlı.21.8 de kombiyi yaktı yaklaşık 10 dak yaktı sonra kapadı.termostada baktım 21.8 di sonra ev sıcaklığı 22.00 oldu demek dış sıcaklığa göre hareket ediyor.sizin yerden ısıtma olduğu için şasıyor olabilirmi. Netatmodan cevap gelmedimi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.