Şimdi Ara

NETA kanal sıralaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Next kullanıyordum, şu anda Neta kullanıyorum ama kanalları A'dan Z'ye yapamıyorum. Next'te oluyordu , yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer öyle ise herhangi bir hata mı veriyor yoksa hiç bir tepki vermiyor mu cihaz sırala deyince?
  • Ok tuşuna bastığımda kanal listesi çıkıyorya, ordaki listeyi alfabe sırasında olmasını istiyorum, Next'te yapabiliyordum, ama Neta'da o özelliği bulamadım, tüm kanallar karışık halde. Ben sıralamayı nasıl yapacağımı bulamadım, yani Next'te A'dan Z'ye sırala diye bir seçenek vardı, bunda bulamadım. Yok mu yoksa ben mi yapamadım? Ben yapamadıysam nasıl yapılıyor? Yardımcı olursan sevinirim.
  • Menüde "Kanalları Düzenle" seçeneği vardır. Orada sil, değiştir, sırala gibi seçenekler olmalı. Sırala menüsünün altında alt seçenekler varsa alfabetik olarak sıralama var mı bakın.
  • @bordobeyaz Kendim sıralayabiliyorum zaten.

@ermanpac Düzenle seçeneğinde sadece, sil, kaydır, kopyala, takas var, alfabetik sıralama gibi bir seçenek yok malesef.Galiba bu markada yapamayacağım.

Senin yıldızlar sararmış, sorun olmazsa hayırdır?

Yıldızlar önemli değil hocam, önemli olan forumda ne yaptığımız. Bu forumda yıldızsız da bir yerim var benim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal sıralaları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her yere baktım, hatta ilgisi olmayan yerlerede baktım ama hiçbir yerde yok.Artık böyle idare edeceğiz napalım.

Tabi ki, önemli olan o değil ne farkeder ki ama işte merak. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bölüm seninle ayakta duruyor, ve bir kaç bölüm gibi.

Diğer konuya gelince; teşekkür ederim öyle düşünüyorsan. Aslında buranın ayakta kalması değil de, kişisel de olsa bazılarına yardım edebiliyorsam gerisi önemli değil gerçekten.
  • Buldum ya sonunda, ayar yokmuş, direk kumanda üzerinden yapılıyormuş, bunu nasıl gözden kaçırdıysam.

ermanpac Cevapların için yardımların için çok sağol.
  • Renkli tuşlardan mı oldu? 4 renk tuş var, onlar farklı özellikler için kullanılıyor. Mesela kanal sıralamaya gelince diyorum ki mavi-alfabetik, sarı-şifreli şifresiz, yeşil uyduya göre, kırmızı karışık.. Bu tuşlar başka menüye gelince başka bir işlev yapıyor tabi ki.

Neyse, rica ederim. Olduysa ne güzel.
  • Hayır. Zaten Neta'nın kumandasında renk tuşları yok, info tuşundan oluyor. Gerçekten çok güzel oldu, o kadar ki değiştirmeyi bile düşünmüştüm.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.