Şimdi Ara

Neta 6400 HD kullanıcı izlenimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
12.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncelemeyi yapan arkadasın emeğine sağlık. Mükemmel bir inceleme olmuş. Ürünün bir üst modeli çıktı mı acaba. neta6400 den sonra 6500 yada 6600 falan gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actias

Merhabalar bende mini bir uydu alıcısı almak istiyorum ve araştırıyorum. ( miniden kastım çanaksız olmalı. )

Anladığım kadarıyla bu ürün halen iyi olarak kabul görmekte. Merak ettiğim ısınma, donma vb. sorunları oluyor mu?

Bunun dışında ürünü en uygun olarak düşündüğümden HDMI bağlantısı ile kullanmayı düşünüyorum. Bu tür bir bağlantıda bir problemi olur mu?

Mesajınızı çok geç gördüm. Henüz donduğuna şahit olmadım. Biraz ısınıyor ama rahatsız edecek kadar değil. Ben de HDMI ile bağlıyorum bazen netbook v.b cihazları. Herhangi bir problem olmuyor..
    Hoşça kalınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottousa

İncelemeyi yapan arkadasın emeğine sağlık. Mükemmel bir inceleme olmuş. Ürünün bir üst modeli çıktı mı acaba. neta6400 den sonra 6500 yada 6600 falan gibi.

6500 cikmis galiba bende + si nedir diye arastiriyorum suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

Orijinalden alıntı: bottousa

İncelemeyi yapan arkadasın emeğine sağlık. Mükemmel bir inceleme olmuş. Ürünün bir üst modeli çıktı mı acaba. neta6400 den sonra 6500 yada 6600 falan gibi.

6500 cikmis galiba bende + si nedir diye arastiriyorum suanda

neta 6400 modeli göruntu kalıtesı olarak daha ıyı oldugunu söylüyebilirim

http://www.sanalpazar.com/Neta-6400-Full-Hd-Sti-Islemcili-Yuzde-Yuz-Yerli-Mali__isp9715492

• Neta 6400 HD cihazı birkaç ay önce aldım. Cihaz çok fazla ısınıyor, ayrıca çok fazla kanal geçişi yaptığında, ekran kararıyor ve cihazı tekrar açıp kapamak gerekiyor. Bu sorunlar için yapılabilecek bir şey varsa yardımcı olurmusunuz.

• skutyu S kullanıcısına yanıt
    cihazınızı aras kargo ıle fabrıka adresıne gonderın ıcıne sorununuzu yazın

hemen sorun halledılıp gerı gonderılır ..
  • Fatih Bey,

Cihazı göndermeden önce arayıp fabrika ile görüştüm, işlemciden dolayı ısınıyordur yapacak birşey yoktur dediler, iyide televizyon kapalıykende bu alet ısınıyor, kaldıki bu kadar receiver kullandım bu kadar ısınanı görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: skutyu

Fatih Bey,

Cihazı göndermeden önce arayıp fabrika ile görüştüm, işlemciden dolayı ısınıyordur yapacak birşey yoktur dediler, iyide televizyon kapalıykende bu alet ısınıyor, kaldıki bu kadar receiver kullandım bu kadar ısınanı görmedim.

telefon ıle arıza tespıtı yapılamaz

bıldıgını okuyacaksan bıze neden soruyorsun ?

sıze aras kargo ıle ucretsız gonderın bakılarak tamır edılır dedım merak etmeyın para ıstemezler

ayrıca bu nasıl bır yorum allah askına anlamadım tv kapalı cıhaz acıkmı bırakıyorsunuz !!

tv kapalıyken cıhazı acıkmı bırakıyorsunuz ? 6 aydır cıhazı kapatmadınızmı ?

(( iyide televizyon kapalıykende bu alet ısınıyor, kaldıki bu kadar receiver kullandım bu kadar ısınanı görmedim)).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Mayıs 2014; 20:35:30 >

• Napacagım? Her televizyonu kapattığımda receiverı da mı kapatacağım?? Evet tv kapattığımda receiverı kapatmıyorum. Daha önce Digiturk receiver I da aynı şekilde kullanıyordum !!

• quote:

Orijinalden alıntı: skutyu

Napacagım? Her televizyonu kapattığımda receiverı da mı kapatacağım?? Evet tv kapattığımda receiverı kapatmıyorum. Daha önce Digiturk receiver I da aynı şekilde kullanıyordum !!

sana soyleyecek başka laf bulamadım

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Mayıs 2014; 20:34:25 >
  • Neta 6400 HDyi anneme almıştım. Cihazda sık sık sinyal yok diye görüntü gidiyor, ayrıca kanal taraması yapınca yeni kanalları bulamıyor. Geçen gün bir tamirci çağırmış. Adamlar Disecq switchi değiştirmişler bir de "cihaz çok ısınıyor, servise gösterin" demişler. Daha önce cihaza hiç dokunmamıştım, bunun üzerine bir baktım, gerçekten de çok ısınıyor. Şimdi, bulunduğumuz şehirde NETA servisi var, cihazı oraya mı götüreyim yoksa fabrikaya kartıyla mı göndereyim?

• Fişinden çekmiyorum kullanmadığım zamanlarda, kumandadan kapatıyorum doğal olarak. Özellikle yaz aylarında çok ısınıyor ama bu herhangi bir problem teşkil etmiyor.. Isınma problemi haricinde diğer problemleriniz için servise gösterin isterseniz..

iyi çalışmalar.
  • s.a arkadaşlar neta 6400 nasıl kullanışlımıdır tgks özelliğide var şimdi kullananlar yeni alanlar yorumlarınızı bekliyorum
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Yeni alanları bilmem ama biz 'eski kullanıcılar' memnunuz. Yeni tgks'li yazılımı yükledim. Kendisi liste yükledi. Sonra tgks özelliğini otomatikten çıkardım, listeyi düzenleyeceğim. tgks özelliği açık olduğu zaman kanal taşıma yapılamiyor çünkü.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

Yeni alanları bilmem ama biz 'eski kullanıcılar' memnunuz. Yeni tgks'li yazılımı yükledim. Kendisi liste yükledi. Sonra tgks özelliğini otomatikten çıkardım, listeyi düzenleyeceğim. tgks özelliği açık olduğu zaman kanal taşıma yapılamiyor çünkü.

İyi çalışmalar.

s.a hayırlı geceler hocam ben yeni aldım yarın gelecek cihaz neta 6400 hd almadan önce neta ya sordum cihaz tgks özellikli dediler yeni sürümde tgks yüklü olarak gelir değilmi tgks özelliğini kaparsam istediğim şekilde kanalları yerlerini değiştirebilirmiiym
  • quote:

İyi çalışmalar.

tkgs özelliği sonradan yükleniyormu evet se o zaaman tgks menüden nerde görünüyor
  • quote:

İyi çalışmalar.

tgks açıken kanalları katogorilere göremi sıralıyor haber kanalları müzik film kanallrı spor kanallrı gibi mi yani digitürk gibimi oluyor
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Selam
    tkgs kapali konuma alirsaniz kanal tasima yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

Selam

s.a günaydın hocam

peki tgks kapalı duruma getirip kanalları kendim düzenledikten sonra yedekleme yaparsam sonra tkgs açık duruma getirirsem ne olacak bneim sıraladığım kanallar yerleri değişecekmi tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

Selam

s.a günaydın hocam

peki tgks kapalı duruma getirip kanalları kendim düzenledikten sonra yedekleme yaparsam sonra tkgs açık duruma getirirsem ne olacak bneim sıraladığım kanallar yerleri değişecekmi tekrardan

Selam
    Tkgs acik yaparsan tkgs listesi yuklenir tabiiki
    kendi listeni yapip esnek konuma alirsan
    yeni kanal en sona yuklenir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.