Şimdi Ara

.NET ile ilgili birkac soru....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben c++.NET ile ufak ufak yazılımlar yapmaya çalışıyorum. programlama dili olarak'da c'yi bildiğim için pek fazla zorlanmıyorum. fakat işi biraz ilerletmek istiyorum ama .NET'in componentleri ve sınıflarının içinde kayboluyorum en azından arama yaparken neleri kullanmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Aşağıdaki .... konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum;

1-)Menu olusturmak. Menu'yu olusturuyorum fakat mesela "Setup" isimli bir alt menu olusturdum, bu dugmeye bastığım zaman ayrı bir Form.h dosyasının açılmasını istiyorum bu Form.h dosyasıda "Setup" ayarları yapılacak.

2-)Ufak bi telefon defteri gibi bir program. yani isim,soyad,tel girecek ve ekle dediğinde programın hafızasına eklenecek. bu programın mantığı nasıl oluyor yani araştırma yaparken ne diye aramalıyım.

bu 2 konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü .NET'de hiç bi bilgim yok. Zaten yakın zaman'da .NET ile ilgili eğitim alacam ama biraz ön çalışma iyi oluyor. Herkese iyi günler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkzkn -- 19 Kasım 2007; 14:49:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    Aktarmayla ilgili 2 soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.