Şimdi Ara

.Net çağrı merkezi yazılım türevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir lokanta için çağrı merkezi yazılımına benzeyen bir yazılım yazmam gerekiyor.
    Arama geldiği zaman bilgisayarda arayan kişinin numarasına göre adres isim gibi bilgiler çıkması gerekiyor.
    Takıldıgım bir kaç nokta var.
    Bilgisayara telefonu nasıl bağlayacagım.
    Diyelim bağladık telefonu aradığmızda gelen çağrının numarasını programa nasıl tanıtacağız. Tanıttıktan sonra veritabanından bir sorgu ile ekrana adres bilgilerini getirrim ama olay numarayı almakta bunun için bir sınıf var mı(ornek kod görürsem çok işime yarar. )
    Bir de vs 2010 kullanıyorum ama yaptıgım programların butonlar arayüz bana aşırı amator geliyor.
    Wpf ye baktım ama pek bir şey anlamadım daha modern ve/veya daha profosyonel bir arayüz nasıl hazırlarım?

Cevaplarınız için şimdiden saolun.

Bu arada kullandıgım dil C#.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:43:15 >
  • Ben tam anlatamadım hocam ben telefonu arayan numarayı fax modem aracalıgı ile çekip veri tabanından aratıp ona göre sorgu yapacağım.
    Fax modem ile bağlaması kolay fakat bağladıktan sonra programa aranan numarayı nasıl çekeceğim. O numarayı fax modem aracalıgı ile alacağım gibi ama nasıl yapacağıma dair en ufak fikir yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:44:58 >
  • Yanlıs anlamasım hocam teşekkürler bakmam gereken yere işaret ettiğin için.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:45:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.