Şimdi Ara

Nesne Tabanlı Yazılım Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bir firmada düşünün ki üretim hattını bir yazılım ile takip etmeniz gerekiyor. Bu yazılımıda bir dil seçerek yapmanız gerekiyor. Rica etsem acaba bana bir dil önersinde bulunabilir misiniz? Ben bir yerden duyduğum ve fazla araştırmadığım için python dili ile tkinter kullanarak yazmaya çalıştım fakat C# programı visual studio ile rastgele tanıştım. C# bu konuda python'a göre daha iyi midir veya en doğru dil ve program hangisidir?

• Üretim hattından ne gibi makinalardan (scada varmı, veya plc vb. kontrol sistemlerinden hangi marka/markalardan) veri çekeceksiniz. Veya takip için üretim hattına ilave bir otomasyon sistemimi kuracaksınız?

yukarıdaki 2 sorunun ortak cevabı: Otomasyon sistemleri üreticilerinin, kendi sistemleri için hazırlamış olduğu çeşitli kütüphane ve kod şablonları olur. Fabrikada veri çekmeyi planladığınız cihazların yazılım kütüphanelerine veya protokol yapılarını inceleyiniz. Orada verilen örnekler veya kütüphaneler hangi dil veya diller için destek veriyorsa sizinde bunlar arasından bir seçim yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.